我隻免仔..賓尼免黎架2個月大到!!係旺角金魚街買左返黎1個月都冇..買返黎就開始打噴嚏重打得愈黎愈勁!!依家重好似唔係好食野D大便軟..D小便重有奶黃色...係咪佢病左定佢環境適應唔到丫??
wesky 2013-4-6 02:21:10 PM
打噴嚏可能係上呼吸道感染,  一定要睇醫生, 只會越黎越嚴重, 最好快d 去睇

大便軟唔一定有問題, 新環境亦係其中一個影響因素
你俾緊咩草佢食?? 一般情況食返多d Timothy 草便便就正常返
raywong521 2013-4-6 03:05:19 PM
打噴嚏,要睇醫生,唔食野既話會脹停,都係要睇醫生~
IvanLau 2013-4-6 11:28:23 PM
你系MK邊間買嫁?我都買左隻2個月既,我一起身發覺佢好唔掂,E生話得5-6個星期又系唔食野腸停,最後唔得
佢唔食野好大件事嫁快D去睇下E生啦,記得早小小打去BOOK,未BOOK到就去買草粉人手喂住佢先!!
FISHFISH0011 2013-4-24 10:20:19 AM
經過我好比心機咁照顧佢..佢依家冇事喇=]
MIA 2013-4-24 04:26:10 PM
依家兔兔點?睇佐醫生未?好返未?
janwrong 2013-4-24 04:37:32 PM
呼吸道感染嚴重會死,  快d搵醫生做Body Check la
kingleung2 2013-4-24 11:14:18 PM
其實係咪旺角會特別多呢d事?

快速發帖