專登整塊紙皮檔住, 點知佢一下跳左上去-_-

之後整左個紙皮欄住另外一面, 因為果一面唔想佢出去, 太危險= =

點知佢一跳, 跳左出去, 仲要係跳左出而個垃圾筒-_-

太強大了....    點樣佢先跳唔過{:soso_e134:}

wesky 2013-5-2 10:51:12 AM
唔夠高啊, 放多個草箱就應該跳唔到上去
raywong521 2013-5-2 10:55:32 AM
有d圍欄高d既,巳前我個囡都有向難度挑戰,試過真係吊住係個邊.......嚇到我死死下......之後教佢唔可以,同埋養耐左兔兔知道只係困一陣,之後又有得出黎玩,就無再挑戰了
Suzanne 2013-5-2 11:07:16 AM
我想是樓主低估了兔仔的跳躍能力罷了!  在寵物店買的圍欄對你家兔仔來說是難以挑戰的~
sweet0122 2013-5-2 09:36:14 PM
我隻囡囡早幾日都跳過圍欄上左我張床,嚇到我呆左,個圍欄係Q兔買果隻都成2呎高,而佢得3-4個月就一下跳過左.....隻衰豬唔知係咪跳過番尋味,今日又嘗試跳上我張床,第一次俾佢成功左,我拿拿臨抱返佢落地,第二次就失敗左前腳掂到欄頂再跌落地

樓主要小心,佢地跳得一次知道跳到就會再跳上去
貓仔兔 2013-5-3 11:43:11 PM
小心兔地會整親呀,搞到腳仔同尾龍骨就一世,我隻壞蛋兔同樣係獅子仔,細細隻時已有可以跳上飯枱,一下渣,我度過成米咁高呢,我而家用狗圍欄,成80cm,兔爸見過佢成隻跳出黎…勁過劉翔

不過,而家咩都搵野檔住跳唔到lu…但係佢研究左咬開個圍欄,半夜跳上床偷襲我地…(無關房門瞓,怕佢走路四圍跳,聽到佢走左去客廳就起身引佢返屋企…)
Carman 2013-5-4 09:49:02 PM
紙皮唔夠高,圍欄高D...
sgjkevin 2013-5-10 07:17:15 PM

{:soso_e100:}

快速發帖