下面2個兔籠免費送贈愛兔之人,
只限7月1日下午6時至11時到灣仔上門自取,  
不包括圖中大水樽, 廁所(有一個紅色咀的簡易水樽可送),
希望送給中高級會員

Marukan寵物兔精緻套房MR-95 - 綠色
2123_P_1358854110583.jpg IMG_2816.jpg
Marukan正面側開標準兔籠,2010全新新版,上方鐵絲可全開方便抱出小寵物,注意原裝原木頭已掉, 沒底網了, 建議直接加塊防滑地墊即可(如兔兔不咬墊),附有Marukan招牌寵物名牌,可隨時拆卸的防噴尿板,牧草也不易掉出,且非常方便重疊,側邊多開了小門,更方便抽換食物及餵食。

兔籠整理底部時,上半部含底網可直接提起,無需將兔兔先抱出,是最方便整理的Marukan招牌兔籠

規格: 62x46x 46公分

用左2年, 兔兔有咬鐵欄

Jolly寵物兔果凍別墅 - 啡色

IMG_2817.jpg JP-148.jpg

四邊獨特透明邊框設計,新穎的籠門設計高底盤防噴尿板設計,附固定式食盆無底網,可於籠內鋪上木屑或木屑砂使用, 上方鐵絲可掀開方便抱出小寵物, 彈弓門鎖防止兔兔撞開.

商品規格: 62 x39.5 x47 公分

用左2年, 有少部分被咬痕及少量尿積

mckaydead 2013-6-3 05:59:52 PM
Good!{:soso_e179:}
phoenix 2013-6-3 07:20:50 PM
我可以有一個嗎 第一那個, thanks.  pls pm me^^
phoenix 2013-6-3 07:20:53 PM
我可以有一個嗎 第一那個, thanks.  pls pm me^^
AliceWong 2013-6-3 07:23:15 PM
我要第1 or 第2 都ok...
THANK YOU
sweet0122 2013-6-3 08:19:03 PM

你好,我家的兔兔生腳枕了,想換個平底無網底的籠,第一或二個都可以的> <謝謝您!
請pm或email to: [email protected]
謝謝!^^
ping_ping@v@ 2013-6-3 11:14:58 PM
雖然我唔係中高級會員,,但我都想要(Jolly寵物兔果凍別墅 - 啡色)籠,因為我家兔兔們最近生虱,,所以我想有多個籠分開佢地,,**希望有哩個機會**THX!!
MEIL:  [email protected]
crystal55445 2013-6-4 09:08:11 AM
我真是很有誠意的
KatrinaLai 2013-6-4 11:53:15 AM
AliceWong, 我可以比第一個marukan籠你, 7月1 日先可以來灣仔取, 冇問題的話pm你手提號碼.

ping_ping, 如果一只生虱, 另一只有接觸機會的好大可能都已經有虱, 你留意下, 同埋我7月1日先可以拎個籠, 暫時未得我的兔兔仲用緊, 不過你有好幾只兔兔, 最好都分開男同女仔住, 免得遲下又多幾隻, 同埋滅虱之後全籠及家裡兔會走過的地方都徹底消毒下好d, 你咁多隻兔是旦一隻有病都好重皮費, 唔好意思好長氣...冇問題的話pm你手提號碼.

sweet0122, 我建議你兔兔移走豬仔板直接用底盤(最多加塊墊, 小心兔兔咬食), 你個籠都仲可以用唔使換.  but門口出入小心佢kick腳
sweet0122 2013-6-4 05:20:00 PM
KatrinaLai 發表於 2013-6-4 11:53 AM
AliceWong, 我可以比第一個marukan籠你, 7月1 日先可以來灣仔取, 冇問題的話pm你手提號碼.

ping_ping, 如 ...

我用緊MR 305那款兔籠拿開網格板後中間有還有條膠(就是本身用來支撐兩塊膠板的),所以不能只拿開膠板用,否則中間那膠條會kick到兔兔腳>.<
下面的底是抽抴式底盤來,再下面是很空心的(因為4個角有輪子),所以就算切了膠條,底板也支撐不到兔兔的重量...

所以實在沒有辦法了,只能換個平底籠>.<
ping_ping@v@ 2013-6-5 02:15:11 AM
KatrinaLai 發表於 2013-6-4 11:53 AM

我一直都有將男女分籠,,所以當發現女仔有虱之後,,已經立即去診所買虱藥,,而且一買就要買成千幾蚊
當時我亦都發現分開籠個D兔兔得好少虱,,而一齊住既兔兔就好多,,所以我先至想要多個籠分開佢地,,以免越黎越嚴重
ping_ping@v@ 2013-6-5 02:20:53 AM

我已留電話比你
KatrinaLai 2013-6-5 09:59:32 AM

RE: 2個兔籠免費送

sweet0122 發表於 2013-6-4 05:20 PM
我用緊MR 305那款兔籠拿開網格板後中間有還有條膠(就是本身用來支撐兩塊膠板的),所以不能只拿開膠板用 ...

你這款籠好方便清潔, 應該都好好用, 唔好浪費左佢, 我諗換左個細洞口的豬仔板或者直接上面舖軟墊都可以減少腳瘡. 可以等兔兔再大隻d先換籠

快速發帖