人行去邊就痴住人去邊,人地去開雪櫃門,你就九秒九跑去八掛,仲要企係人地腳邊睇下雪櫃入面有咩食......
crystal55445 2013-6-26 12:03:20 PM
太可愛
Hitan 2013-6-26 12:44:35 PM

我嗰隻都係咁架, 不過唔係雪櫃門, 而係一開衣櫃就會衝過黎...
就算佢明明喺籠到食緊野, 但一見我開衣櫃都會即刻跑出黎
而且搭車又會好似啲狗仔咁睇風景

elaink 2013-6-26 12:57:42 PM
可愛 ! 請問你點能成功撘到巴士?我上次俾巴士佬話!
raywong521 2013-6-26 02:07:25 PM
睇下有咩野食,同埋順便涼下冷氣

4A-GZE 2013-6-26 02:25:24 PM
佢係知道雪櫃有菜,見到有人開雪櫃門,去偷食
Hitan 2013-6-26 04:05:44 PM
elaink 發表於 2013-6-26 12:57 PM
可愛 ! 請問你點能成功撘到巴士?我上次俾巴士佬話!

因為我個寵物袋類似手袋款式, 所以冇人知卦?
kongmayu 2013-6-26 04:06:32 PM
我嗰隻都係咁,一出房門就即刻衝過嚟跟住我行,第一次唔知仲差D踩到佢XD
Hitan 2013-6-26 04:07:21 PM
4A-GZE 發表於 2013-6-26 02:25 PM
佢係知道雪櫃有菜,見到有人開雪櫃門,去偷食

原來係咁!!
我雪櫃乜都冇, 唔怪得佢冇興趣
freeling820 2013-6-26 05:17:52 PM
hahahaha....同我mo仔一模一樣
都係我地一開雪櫃門就9秒9衝去八掛
仲要衝到好勁
幾驚佢刹唔切制
成個頭砍去人地隻腳呀
freeling820 2013-6-26 05:24:37 PM
Hitan 發表於 2013-6-26 12:44 PM
我嗰隻都係咁架, 不過唔係雪櫃門, 而係一開衣櫃就會衝過黎...
就算佢明明喺籠到食緊野, 但一見我開衣櫃都會 ...

你影得好好喎段片!!!
我記得你隻兔好似成日都跟你周圍去旅行
所以佢唔驚搭車
真係羨慕屎人
我阿mo唔知點解一搭車就要瞓
可能真係物似主人型
因為我都係鍾意喺車瞓覺既嗰d人

快速發帖