最近買的草質量很差, 成炸草碎, 花唔多, 莖又唔多,D草又乾,好似燒過咁,以前一包OXBOW 40G果隻可鍡一星期, 但最近要"西"下先比得佢食,得番半包... .... 其他牌子又係咁, 我都唔夠胆成箱咁買... .... 你地最近買草有冇呢個問題?
billlo88 2013-7-12 12:00:49 PM
近排請況差多,不是要好,買了一包JOJO但葉多,迫注要買多包Hartz by Breeder's Farm Timothy Hay  5-lb 支多,兩溝剛剛好,過有一半在地上。(所以好似亞爺話孫,做乜食到天一半地一半).要牠吃得開心就得啦。
Dallask 2013-7-12 12:56:56 PM
我隻兔兔仲細,食唔到咁多,我買咗一包Momi 1st cut 36oz,好靚好香,可能細包裝會好D
hh0 2013-7-12 09:00:00 PM
上2個月真係好差下,momi 1cut 又幼又碎,不過都捱過左了,依家都OK綠同香。
wesky 2013-7-12 09:59:32 PM
前排買果箱OXBOW 都算幾好, 仲有排食
sal 2013-7-13 09:32:16 AM
岩岩上星期買左22bl Momi 1st cut , 好綠, 幾靚喎
logyout 2013-7-13 11:51:48 AM
你地响度買? 因為我通常隻兔仔食完一箱, 就會買一包睇下D草靚唔靚同埋隻兔仔食唔食, 先至會決定買唔買一箱. 但見到D一包包草咁. 我唔敢買一箱... ....
wesky 2013-7-15 10:28:54 PM
logyout 發表於 2013-7-13 11:51 AM
你地响度買? 因為我通常隻兔仔食完一箱, 就會買一包睇下D草靚唔靚同埋隻兔仔食唔食, 先至會決定買唔買一箱. ...

8X 但好貴= =

快速發帖