兔子寄養服務/hotel

kellychan007 發表於 2013-09-10 10:46|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
要外遊, 想用兔協的寄養服務, 因怕HOTEL的人不懂照顧兔兔.

有冇人有呢方面的經驗分享下?
idyidy 2013-9-10 12:31:30 PM
我之前去旅行..都係book兔協寄養架..因為我都唔放心去放佢地去其他地方寄養..我仲book埋剪甲仔添..
兔協d姐姐幫我養到佢地肥肥白白添...所以你可以放心ling兔兔去架...
如果你真係要book就要快d啦...因為佢地好full架....希望幫到你啦...hehe
kellychan007 2013-9-10 01:43:17 PM
已經冇位
唔知港島東附近有冇信得過寄養HOTEL..???
啫喱仔 2013-9-11 12:48:01 PM
銅鑼灣有i love rabbit, 我去睇過,係一間房有24小時冷氣但無窗,環境乾淨,價錢合理,但我最後無係佢度寄養,唔知結果如何,你可以去睇吓。

佐敦個頭有PET EGG, 個女仔好有愛心,價錢合理,但我個時得番細籠位,太細啦 (個女仔話大籠位好多時都FULL),你可以去睇睇,同埋search番呢個forum d comments, 因之前都有兔友用過既。
kellychan007 2013-9-12 10:27:28 AM
多謝你的資料, 我會去睇下。
我家附近都有一間,睇過,但籠好細。因為兔兔在家冇住籠, 所以好唔放心。
831555 2013-12-13 10:29:06 PM 來自手機
Pls give me the address or phone thanks a lot

快速發帖