琴晚凌晨一點佢突然抽晒筋周圍撞咁好辛苦,之後就成隻軟晒無晒力,手腳軟晒咁,又唔食野…跟住隔半個鐘又係咁…想睇醫生但因為八號風球所以無得睇…持續左三個中,期間要一直抱住佢唔比佢撞親,等佢無事先抱返佢入籠。佢抖左一半個幾鐘度就無事,好似平日咁…

有無人知道兔兔咩事…btw聽日都會帶佢去醫生度check……
kwan104kwan 2013-9-23 10:10:00 PM
睇左醫生未?

好突然!如果係我都唔知點算好?!
貓仔兔 2013-9-23 10:13:39 PM 來自手機
希望兔兔無事啦……
kay116 2013-9-24 01:46:36 AM 來自手機
聽日帶佢去睇dr.terry …希望佢無咩事啦…真係嚇到我心都離埋
kwan104kwan 2013-9-26 07:05:23 PM
kay116 發表於 2013-9-24 01:46 AM
聽日帶佢去睇dr.terry …希望佢無咩事啦…真係嚇到我心都離埋

ok 嗎?

為你同你既兔兔緊張!

希望係虛驚一場!

kay116 2013-9-28 02:04:15 PM 來自手機
kwan104kwan 發表於 2013-9-26 07:05 PM
ok 嗎?

為你同你既兔兔緊張!

而家睇左醫生,話兔兔可能係有醫虫或者係有癲癇症><
nixie 2013-9-28 06:40:51 PM
kay116 發表於 2013-9-28 02:04 PM
而家睇左醫生,話兔兔可能係有醫虫或者係有癲癇症><

咁算唔算嚴重..醫到?
kwan104kwan 2013-9-28 11:02:22 PM
癲癇症?

好似好嚴重喔!

可以點做?
kay116 2013-9-30 12:41:54 AM 來自手機
醫生話如果真係癲癇症就無得斷尾,只可以食藥控制…如果係醫虫就食一個月藥就好返

快速發帖