今期momi 1st麻麻地,好碎,有樹枝,有D草仲幼到頭髪咁
wesky 2013-10-12 12:08:52 AM
我聽日去拎包2nd CUT, 希望唔太差啦...
4A-GZE 2013-10-12 12:12:32 AM
我仲有三包未開,今年五月開始D草差左
syt174698 2013-10-12 01:12:18 AM
2 CUT幾好喎
raywong521 2013-10-12 02:19:20 PM
MOMI 草質好難講,通常唔靚既多
kwan104kwan 2013-10-12 09:08:11 PM
我呢包2nd cut又好好喔!

它既綠色係幾年以黎最綠喎!

但當中都有少許枯草,

做成勁強對比!

感覺上好似無咁乾,

但都有好似頭髮咁幼既草,

我兩隻兔兔都對幼草無興趣!
wesky 2013-10-15 11:07:22 AM
拎左包 2nd cut, okay 綠, 只係葉比較多
idyidy 2013-10-15 04:22:04 PM
我星期日都拎左一包1st同一包2nd 呀...
包2nd都可以..葉多不過都有枯草..
但係1st就li 幾之拎都好差....好多枝..而且好似頭髮咁幼既枝...我d兔兔都唔係好食..
我想問...如果淨係食2nd得唔得架..會唔會磨唔到牙仔架...
因為佢地d1st大多數都係拎黎拋..好似好浪費架....@__@
4A-GZE 2013-10-15 04:41:07 PM
之前問左大夫,只要食夠草,就冇咩問題,當然食1st cut會好D,但兔兔好叻,食過好野就唔識返轉頭
lovin_gloria 2013-10-15 05:16:24 PM
呢幾個月d 1st 草質算唔錯啊

最差既時期應該係年頭嗰陣, 差到要揀草俾佢地先食得
raywong521 2013-10-15 11:34:47 PM
我前兩日去羅momi 1st  都係好幼,兔兔唔係好肯食,真係浪費好多草.....

快速發帖