今日喺旺角寵物便便見到隻無耳又無咗一隻手嘅殘障兔兔,真係好可憐
其實一直都想同呀B搵番個伴(唔係繁殖)
問下個sales,佢話要買野買滿$1000就免費送,再唔係就比正價$580 orz
最衰今個月訂咗一箱timothy,無晒錢。。。
大家經過寵物便便可以睇下隻兔兔,係黃色短毛嘅,真係好慘,唔知係咪天生係咁,我掛住計下自己有幾多錢剩都無問到點解會搞成咁,唉諗起隻兔兔都心up。。。
ppoppo29108 2014-1-9 02:37:40 PM

我前日都去旺角買兔兔用品時,見到一隻黃色短毛無耳兔兔,但我冇留意到牠無了一隻手 =[ 好可憐呀><
ppoppo29108 2014-1-9 05:42:55 PM
warm_warm 發表於 2014-1-9 04:22 PM
其實可唔可以各位兔友一齊買野滿1000元,咁樓主就可以帶兔兔返屋企啦!

我讚成
ppoppo29108 2014-1-9 05:51:40 PM
昨日我已經買了一包草草,屋企現在有三包,木粒都有二包, 可以買多一,兩包草都得O既
ppoppo29108 2014-1-11 12:03:56 AM
樓主..之前我同你講話見到呢隻兔兔0既!(同你見到相同的...)請問同時有隻兩黑色兔兔和無耳兔一起,兩隻黑色兔兔被人買咗未呀?唔使擔心,可能真係有人買咗呢...因為其中有隻一黑色兔兔我都好喜歡,但我都好留意無耳兔兔..因為佢真係好得意^^希望無耳兔兔搵到一個好主人我諗一諗因我再不能再養多隻,我隻兔兔太頑皮了...
ppoppo29108 2014-1-11 12:13:55 AM
RE:雖然我隻兔兔好頑皮,我會養到佢一生一世
ppoppo29108 2014-1-11 03:19:11 PM
kongmayu 發表於 2014-1-11 01:41 AM
頑皮兔好呀,活潑啲得意啲!
咁你仲有無興趣買黑色兔兔?因為我聽日都會出旺角,可以幫你睇 ...

我只是覺得黑色果隻兔兔好得意,但未有打算養多一隻,因為我隻兔兔可能唔鍾意我養多一隻(呷醋),但也謝謝你幫我睇下隻兔兔

快速發帖