係咪正常?定脫肛?
禁洛係軟軟地既,無其他唔正常既野。
又唔會無胃口,又唔會無屎無尿,又唔會唔精神。
係咪正常既肛門黎?
之前摸佢好似無架?!
唔該識既人答下我。。。
好怕佢有事。T_T
最後加上可愛jack仔大頭貼一張
hh0 2014-3-3 10:18:39 AM 來自手機
熊仔鼠唔係好識,不過你隻係唔係仔?是否旦旦在形成中?
等其他有經驗既人答啦
wcy520taemin 2014-3-3 01:18:58 PM 來自手機
女黎既T_T。。。。
crystal55445 2014-3-4 01:10:30 AM
佢幾大,是否要幫她㩒肛門線?

wcy520taemin 2014-3-4 11:42:26 PM 來自手機
大約七個月大,請問你後面果句咩意思。。。
仲之突然突左出黎,衣加已經無咩事。。。
但係都想知點解會咁。。。
應該係便秘,佢之前幾日便秘果時餵左蘋果,果時的確摸到粒野。
之前後第二日無咁突,又軟左。
衣加就無咁突,好似正常左。
佢便秘完之後精神活潑左好多,仲識咬籠。
但係係日頭,佢急屎急尿口渴先醒,係咪正常( ´▽` )ノ
Admin 2014-3-8 12:02:08 AM
wcy520taemin 發表於 2014-3-4 11:42 PM
大約七個月大,請問你後面果句咩意思。。。
仲之突然突左出黎,衣加已經無咩事。。。
但係都想知點解會咁。。 ...

我隻日頭匿埋訓覺, 夜晚到你訓覺先出黎玩既
wcy520taemin 2014-3-8 12:40:47 PM 來自手機
哦…,唔該哂。。。

快速發帖