請問有冇朋友屋企有養家兔,還有牠的體重是3-4kg?我家兔兔今年十二歲了,因年紀老和生了一個腫瘤,現在嚴重貧血,需要輸血。如果搵唔到兔兔輸血比佢,佢可能唔頂到好耐,麻煩各位熱心人仕幫幫手。> <
christineyu 2014-4-10 11:43:59 PM
請聯絡facebook @candice tang
Or
大圍珍禽異獸裏面養了2隻白色家兔用來預備救有需要的兔子!
2隻兔子是隨時凖備輸血救其他兔子!
你可打去問,收費較貴!
電26871030
raywong521 2014-4-11 01:25:36 AM
希望有兔兔可以幫到你,我家兩隻兔兔唔夠大隻.....輸唔到血比你家兔兔

希望兔兔快點好起來
virgidsouza 2014-4-11 01:34:34 AM
請留聯絡方法我想我家兔兔可能幫到忙!
細森 2014-4-12 01:30:00 AM
謝謝三位幫忙,另外virgidsouza你介意先E-MAIL我嗎?
我們之後再用電話聊。e-mail: [email protected]
萬分感謝!!!
細森 2014-4-12 01:41:11 AM
virgidsouza 發表於 2014-4-11 01:34 AM
請留聯絡方法我想我家兔兔可能幫到忙!

因為我權限問題沒法傳私人郵件,所以麻煩一下你了。
請留給我聯絡方法,謝謝你
e-mail: [email protected]
virgidsouza 2014-4-13 09:43:46 AM 來自手機
我send 唔倒email 俾你!地址不对!
細森 2014-4-13 02:39:11 PM
奇怪地址沒不對呀,那你在論壇中傳私人郵件給我可以嗎?謝謝
Admin 2014-4-14 03:26:53 PM
virgidsouza 發表於 2014-4-13 09:43 AM
我send 唔倒email 俾你!地址不对!

https://www.facebook.com/photo.p ... mp;relevant_count=1
virgidsouza 2014-4-15 06:26:38 PM 來自手機
請問有收到我的私人pm嗎?
Insomniahk 2019-3-1 03:04:48 PM
RIP so sad

快速發帖