一齊分享下
我用ab同animan保暖棉俾鼠鼠用
圖:
http://www.zizi-land.info/thread-2422-1-1.html

你地呢?
sodmichelle 2008-11-26 03:29:29 PM
招財用Marukan, 我覺得好舒服, 軟棉棉

茄粉 2008-11-26 03:36:09 PM
原帖由 sodmichelle 於 2008-11-26 03:29 PM 發表
招財用Marukan, 我覺得好舒服, 軟棉棉

毛毛都用呢隻@.@
比佢拎晒入屋-.-
★BN★ 2008-11-26 05:40:58 PM
我唔係呢隻
係…
Mini Animan的
p.s.有冇串錯呢?
★呀紫☆ 2008-11-26 07:00:43 PM
不怕鼠鼠食棉花??
我起初怕佢地會食所以冇買...
又見到有隻保暖屋...但我又怕會熱到佢地...
y3826609 2008-11-26 10:47:06 PM
我用animan保暖棉係i love rabbit到買:053:
茄粉 2008-11-26 11:02:22 PM
原帖由 ★呀紫☆ 於 2008-11-26 07:00 PM 發表
不怕鼠鼠食棉花??
我起初怕佢地會食所以冇買...
又見到有隻保暖屋...但我又怕會熱到佢地...

佢可能唔係食-.-
可能係放入佢個"倉庫":039:
★呀紫☆ 2008-11-27 07:11:09 AM
原帖由 茄粉 於 2008-11-26 11:02 PM 發表

佢可能唔係食-.-
可能係放入佢個"倉庫":039:

但佢地咬入屋時...會把棉花絲食入肚嗎??
sportkit 2008-11-27 12:15:18 PM
我用藥房買$9 大大包藥棉 ~~
非常抵用 !!  換密d 同 放多d 入籠都唔會肉赤 !
幾隻小紫王都好中意 ~~ 自己搬晒d 棉花入屋仔 ~~
★BN★ 2008-11-27 06:40:10 PM
原帖由 ★呀紫☆ 於 27-11-2008 07:11 AM 發表

但佢地咬入屋時...會把棉花絲食入肚嗎??

呢層…
佢地應該唔會吧!!
我冇辦法睇到有冇食入肚 = =
poliarma 2008-12-1 06:40:32 PM
係i love rabbit 到買 15蚊一包個d 棉..
乜藥房既都可以既咩?
其實個d棉同我地人類用個d棉有咩分便??
agnes:} 2009-1-9 01:51:25 PM

回復 # 的帖子

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7008111501597
1)唔好用人用既藥棉俾鼠鼠保暖,比較易令鼠鼠有過敏反應,過敏嚴重係會致命
你傻嫁-3-?
唔可以用藥棉比鼠鼠嫁
可能落左d藥水,日日比鼠鼠聞住都有問題啦
MIMI 2010-6-21 06:26:36 PM
I want to buy Marukan,where can buy???

快速發帖