我個跑球用左4月就裂左T.T
琴日洗完唔小心跌落地/.\
裂左2~3cm到-.-
而家個波唔知點好..
雖然個裂"行"冇咩野-.-
用膠紙貼返佢好唔好呢??

單選投票, 共有 63 人參與投票
6.35% (4)
4.76% (3)
1.59% (1)
1.59% (1)
3.17% (2)
1.59% (1)
0.00% (0)
53.97% (34)
26.98% (17)
您所在的用戶組沒有投票權限
【細賢】 2009-1-1 04:33:08 PM
我係你就買過個新,,"

一陣冇啦啦裂左整親d鼠鼠就唔好了,,"

我淨係好耐之前跌壞過一陣轉轉..之後全部轉轉都冇爛過-3-"
moon... 2009-1-1 07:05:21 PM
我試過一買番黎就跌落地-_________-
用膠紙貼返用得
MHP2nd 2009-1-1 08:17:31 PM
最好買 金屬造的 , 因為膠制 跑圈 係用回收塑膠制成 ,
比較容易老化, 脆化同埋龜裂, 若果你有放籠出陽台讓
鼠鼠晒下太陽的習慣 , 跑圈會爛得仲快:048:
ckw182838 2009-1-2 12:34:13 AM
wt is 跑球??
有無相??
係未放佢出龍玩嫁?
甜品糕 2009-1-2 06:18:27 PM
應該係玩左幾次就裂==
我都係用膠紙貼住

不過好耐冇玩喇
aR婷 2009-5-4 12:41:12 PM
可能少玩la~~~仲未裂bo......:021:
vincent 2009-5-4 08:51:37 PM
仲未裂:012: :012: :012:
carrielailai 2009-5-4 08:58:11 PM
仲未裂∼@@

0772 2009-5-31 10:23:37 PM
仲未裂a_a.
vincent 2009-8-17 09:37:11 PM
其實嗰d跑球都幾耐用
我個個用左1年仲未裂:070:
stephen28 2009-8-17 09:44:09 PM
我個個都用左1年仲未裂'''(:
chiachingman1 2009-8-21 11:37:20 PM
冇買過冇買過冇買過冇買過冇買過冇買過冇買過冇買過
牙健__ 2010-4-3 08:33:29 PM
我冇買過...

快速發帖