之前係外國見到D鼠友DIY鼠鼠玩具
之後我又試下做個出黎
呢個可以話係同鼠鼠互動下既遊戲

不過個廁紙筒就係新開時抽出黎
材料:

STEP1:剪好個頭同尾..
STEP2:摺好
STEP3:我再係廁巾到放左D食物
STEP4:放入去..再揩番個尾

GAME TIME:

GAME END:

JUST A LITTLE SHARING FOR U AND YR HAMSTERS

HOPE U CAN ENJOY:021:
moon... 2009-1-2 09:22:41 PM
我應該吾識整喇:043:
LUI1031 2009-1-2 09:24:14 PM
原帖由 moon... 於 2009-1-2 09:22 PM 發表
我應該吾識整喇:043:

其實好易就做到個GA..^^
mi127950 2009-1-2 11:04:55 PM
放D野食落去等佢自己慢慢解.__.?
得閒玩下先A3A!
LUI1031 2009-1-2 11:12:21 PM

回復 mi127950 的帖子

係呀..佢地嗅到野食既味..會係咁咬開
(有耐性既先會^^)
【細賢】 2009-1-3 03:40:06 AM
哈..你d鼠鼠搞幾耐先食到d野食xd?
LUI1031 2009-1-3 12:51:26 PM

回復 細賢 的帖子

10分鐘..但得番一隻去SHOW..其他個D無耐性= =
sodmichelle 2009-1-3 11:00:35 PM
平時我放招財出黎再開d燕麥o既包裝, 佢聞到2隻小手會好肉緊咁捉住我隻手要我俾佢食, 超可愛呀 :037:
Vicky 2009-1-4 08:17:44 PM
哈,我隻熊仔鼠太大隻喇...應該玩唔到呢~
chiachingman1 2009-8-23 01:08:27 PM
:020:你的鼠鼠一定很開心
戀愛終止 2009-8-24 04:58:08 PM
呢個整辨  我係吾知邊到睇過

謝謝分享
牙健__ 2010-4-10 08:56:19 PM
我都c下做下先=]
好似好得意咁!!
asd26900200 2010-4-10 10:33:12 PM
幾有創意wo
識得自造玩具
_君_ 2010-4-10 11:25:02 PM
等我試下先:021:
godnam 2010-4-30 09:04:15 PM
哇!好似好好玩咁XD
遲d試下先

快速發帖