14 / 1
死 2 鼠了 ..
死 2 狗狗了 ..
14 /1 的黃昏 ..夜晚
知悉在工廠有 2 狗狗死了 ..
聽說 .. 是被毒死的`!
無奈了 .. 呆了 ..

14 /1 的夜晚 ..
11 : 15 幫鼠鼠添糧時 ..
發現小寶女 -- 薯薯不動了
睡在薯薯旁的妹妹咬住佢手仔不放 ..
薯薯手手腳腳有一點血 ..
妹妹, 你不可喚醒她了`!
妹妹坐着, 閉上眼
體温又降低`
我以為她也不行了 ..
打給 LUI , 打給 ALEX ..
Sorry ..
Luckily, 妹妹牠還活至今天 ..
比起昨天捉牠也不開眼 ,
牠` 算好了..
當我哭夠了 ..
再看看鼠鼠們
歲半的紫紫,
也不動了 .. 也與薯薯赴彩虹橋了`!

如今我還在原地* 我卻走回我的記憶
但是,
我害怕幸福短暫一秒就崩落 ..
我忍著痛也願意往下走` 不快樂至少也要有夢

Thz Alex , LUI & 小T ^^
★BN★ 2009-1-15 08:13:46 PM
唔好咁傷心啦!!
佢地一定會係彩虹橋生活得開開心心的...
節哀順變啦......
moon... 2009-1-15 09:45:22 PM
吾好甘吾開心LA
我番茄都吾係度..不過我會相信佢而家會開開心心的喔^^
mi127950 2009-1-15 09:50:48 PM
主席,,
吾好咁傷心,,唉v__v
不過好難頂,,一次咁多,,
wesky 2009-1-15 10:03:47 PM
想喊就喊出黎, 喊完會舒服D
唔好傷心太耐啦
Tommy123 2009-1-15 10:12:45 PM
佢地 . . 應該已經係彩虹橋 . . 開開心心咁生活緊 . . 唔洗擔心佢地 =]
--------------------------------------------------------------------------------
雖然 . . 你已經接觸唔到佢 . .

不過 . . 你對佢地既愛 . . 回憶 . . 係唔會變淡架嘛 . .

要繼續去愛你既鼠鼠牙 =]
mi127950 2009-1-15 10:30:54 PM

回復 Tommy123 的帖子

十分同意,,
TinG-33-,,不要傷心了,,
TinG 2009-1-15 10:33:16 PM
原帖由 ★BN★ 於 2009-1-15 08:13 PM 發表
唔好咁傷心啦!!
佢地一定會係彩虹橋生活得開開心心的...
節哀順變啦......

Thz a lot ~
TinG 2009-1-15 10:34:23 PM
原帖由 moon... 於 2009-1-15 09:45 PM 發表
吾好甘吾開心LA
我番茄都吾係度..不過我會相信佢而家會開開心心的喔^^

恩恩 ~ 可以一齊玩 !
仲有狗狗護送 =]
TinG 2009-1-15 10:37:32 PM
原帖由 mi127950 於 2009-1-15 09:50 PM 發表
主席,,
吾好咁傷心,,唉v__v
不過好難頂,,一次咁多,,

原全冇左反應
我好多謝小T`草妹既安慰
ALEX 既寬容
同 LUI 既建議!
TinG 2009-1-15 10:39:28 PM
原帖由 wesky 於 2009-1-15 10:03 PM 發表
想喊就喊出黎, 喊完會舒服D
唔好傷心太耐啦

琴日喊左好耐lu ..
起碼 3 hrs @@
今日見吾到佢地 ' 有d 吾慣..
TinG 2009-1-15 10:42:38 PM
原帖由 Tommy123 於 2009-1-15 10:12 PM 發表
佢地 . . 應該已經係彩虹橋 . . 開開心心咁生活緊 . . 唔洗擔心佢地 =]
--------------------------------------------------------------------------------
雖然 . . 你已經接觸唔到佢 . .

不過 . . 你對佢地 ...

琴日 " 想念變成懷念 *心動變成心碎
今日 " 我的天空今天有點灰 *我的心是個落葉的季節
回想 "如果你從沒出現 我會不會 覺得快樂一些
今日多謝你牙 *v* 波兒小T =}
茄粉 2009-1-15 10:45:59 PM
會有好多鼠鼠同狗狗陪住佢地喔,,
仲會識到好多朋友
TinG 2009-1-15 11:02:27 PM
原帖由 茄粉 於 2009-1-15 10:45 PM 發表
會有好多鼠鼠同狗狗陪住佢地喔,,
仲會識到好多朋友

嗯嗯 .. 有邊個同佢地做新朋友架 ?
=]
【細賢】 2009-1-15 11:37:24 PM
不要傷心囉t^t...

佢地2個都唔想見到你唔開心的..你開心..佢地就會開心^3^

快速發帖