Z027.jpg 岩訓醒...俾粒糧引下你先
Z028.jpg 即刻走埋黎
Z029.jpg 媽咪俾我啦....放手啦
Z030.jpg 食完一粒又用e個眼神想要多粒

意外影到D牙仔原來又尖又密, 不過就好白雪雪, 好彩唔會咬我
已有 1 人評分P 點 收起 理由
Kelvin_K + 2 cute>,

總評分: P 點 + 2   查看全部評分

shing637 2009-1-26 01:19:57 PM
好得意呀.....
見佢咁想要俾多粒佢啦...........kaka
hh0 2009-1-26 01:25:10 PM
哈哈...已經被騙去3粒喇
y3826609 2009-1-26 01:53:14 PM
如果比佢咬到隻手...............:065:
wesky 2009-1-26 02:18:59 PM
未見牙仔之前,  好可愛 :039:
見到牙仔,  好似好惡  :046:
呀夢 2009-1-26 02:42:29 PM
好Q~BO..
但你抱唔抱到牙仔架?
好多"次"
sodmichelle 2009-1-26 04:35:22 PM
哈, 好可愛~~ =D
小*晴 2009-1-26 08:43:23 PM
好可愛:070:
不過俾佢咬親一定好痛:066:
hh0 2009-1-26 10:08:03 PM

回復 #6 的帖子

抱到架, 呢隻好乖, 唔使包毛巾都可以抱住剪指甲
hh0 2009-1-26 10:21:58 PM
大家放心, 雖然牙尖咀利, 從不咬人, 本性善良膽小ge
放隻手指係面前都只會lam lam 下,
不過如果你同自己隻刺唔熟就唔好學, lam我唔等於會lam你........:040:
LUI1031 2009-1-26 11:02:53 PM
真係好得意
我都係第一次見:023:
【細賢】 2009-1-27 08:44:50 PM
同佢玩果陣有冇吉野喔xd?

好大個口仔啵haha
aR婷 2009-1-29 05:47:01 PM
真係估唔到佢ge牙"仔"咁勁......:056:
﹏小雪||〞 2009-1-30 12:34:11 AM
KAWAII呢>v<
佢地最大會有幾大喔?
睇下佢張大個口都幾得人驚 -v-"