我想問下貓砂邊隻牌子比較好用, 同埋係點既樣架?

木粒又邊隻牌子比較好用呢??

thanks
wesky 2009-8-6 05:05:34 PM
http://zizi-land.info/viewthread ... 26amp%3Btypeid%3D36
紙粒
倉鼠用紙粒比較好, 木粒比較難清潔(遇水化粉)
bu1210 2009-8-6 05:35:38 PM
咁圖入面個隻紙粒好用??
定係貓砂好用d?
小草妹 2009-8-6 09:08:27 PM
我是用這種的  效果不錯的啊
過路車人 2009-8-6 10:11:41 PM
我都試過用back-2-nature,好吸味,又易打理。

不過我覺得對鼠鼠嚟講可能會硬d,但冇辦法,因鼠鼠個時有皮膚問題,醫生建議改用,所以鼠鼠好番後都用番木康。
0772 2009-8-6 10:49:43 PM
我覺得用breeder仲好.
同1價錢.分類比back-2-nature做得好.
bu1210 2009-8-6 11:57:17 PM
用埋呢半包carefresh就轉下試用先 :p
y3826609 2009-8-7 03:25:02 AM
我都用緊back-2-nature,不過而家轉左新包裝。
我簡呢隻ge原因係因為佢係用可循環再用紙做成ge,而且品質同價錢都差唔多。
點解唔支持環保呢?
bu1210 2009-8-7 11:37:07 AM
back-2-nature 對鼠鼠黎講   會唔會太硬???

快速發帖