我想去D交通方便既地方買~
好似咩總統廣場果D~
呢個廣場係邊嫁!?
MK既金魚街之外,MK仲有咩地方有得買!?
我想買WILD既籠~其他都可以睇睇既~
希比xHeBe 2009-8-14 10:59:49 PM
-.-我都住藍田啦... ~  得mk最平 應該= =
wesky 2009-8-14 11:14:12 PM
mk 最多款  鋪頭亦較多
搭一搭地鐵都唔會耐, 俾自己多d 選擇嘛
Tommy123 2009-8-15 11:57:02 AM
E MAX 裡面既 PETMAX 都有鼠籠賣 , 選擇都好多 , 而且 D 款 比較少見

但係 . . 價錢貴好多好多 @_@

不過 , PETMAX 有 D 籠我系出面未見過 -U- ''

http://www.petmaxhk.com/intro.html
Kaye少 2009-8-15 02:37:33 PM
要平又要多款真係得MK,一係就網上買
認同wesky 所講
hamstertroy 2009-8-15 06:34:02 PM

E MAX 裡面既 PETMAX 都有鼠籠賣 , 選擇都好多 , 而且 D 款 比較少見

但係 . . 價錢貴好多好多 @_@

不過 , PETMAX 有 D 籠我系出面未見過 -U- ''

http://www.petmaxhk.com/intro.html
Tommy123 發表於 2009-8-15 11:57 AM

PETMAX果間賣小動物野o既係多多龍
LUI1031 2009-8-15 10:53:42 PM
多多龍係貴d,i think

mkd籠都ok既 但網上有d會平10幾蚊,仲有野送...
vincent 2009-8-17 09:48:50 PM
其實旺角都係勝在鋪頭夠集中姐:010:
黑布娃娃 2009-8-17 10:12:49 PM
= ="真係得mk咋=33=我成日都好中2睇籠嫁~去到咁鬼遠= =:
Kaye少 2009-8-17 11:05:00 PM
9# 黑布娃娃

我都係呀......要出咁遠先買到野真係好煩...
除左睇籠仲成日睇有乜玩具比佢地玩
仲有睇下d靚屋仔&wild管
睇佢地成日係管爬爬下好得意
不過清潔果時就慘了:059:
黑布娃娃 2009-8-17 11:12:52 PM
我都唔會買好野俾佢地~無位放又要洗= =
Kaye少 2009-8-17 11:19:54 PM
我都唔會買好野俾佢地~無位放又要洗= =
黑布娃娃 發表於 2009-8-17 11:12 PM

囧rz
咁點解會養佢地既??
黑布娃娃 2009-8-17 11:22:08 PM
打小左個字= =
我都唔會買好多野俾佢地~無位放又要洗= =(唔係唔買好野= =)
Kaye少 2009-8-17 11:29:41 PM
打小左個字= =
我都唔會買好多野俾佢地~無位放又要洗= =(唔係唔買好野= =)
黑布娃娃 發表於 2009-8-17 11:22 PM

哦,嚇得我......少個字意思差好遠:026:
咁其實主要冇位放ja??上次見你話個籠大少少都比人鬧
黑布娃娃 2009-8-17 11:36:01 PM
唔係~我次次放既野都唔同~主要想買個令d既籠

快速發帖