呀寶 ~~
@_@ 黎黎黎  望過黎 @@ 笑~~

呢個最好嫁啦

超級無敵無影鼠:057:

TinG 2009-10-19 11:16:16 PM
呀寶幾大喇~?
Winnie 2009-10-20 12:40:31 AM
好乖望鏡頭哦~
q1w2e3r4 2009-10-20 10:55:20 AM
個樣呆到...^^hahaha~~鼠鼠呆樣真是得意
shing637 2009-10-20 10:57:26 AM
個樣好好奇咁:020::020:
小小 2009-10-20 12:49:24 PM
回復 : TinG     唔知呀~~ 我前幾日買佢返來的~~~~~不過佢好驚我~~
walter291 2009-10-20 06:14:21 PM
好鬼似我個隻...
一樣
好驚我..
gina 2009-10-20 06:20:04 PM

多d比佢聞手手呀,一日聞1次,可能得ga,
不過唔好怕佢咬你,因為唔痛ga xpp
之後就會同你fd d ga啦=]
但都會有d驚,因為 小路寶好怕醜:039:
小小 2009-10-20 11:16:15 PM
回復   ging :   = =  佢連聞下我隻手都唔聞
                               驚到= =''
stephen28 2009-10-23 08:47:44 PM
佢呢個咩籠;)?
可0可以影個籠黎睇下?
呀寶好可愛啊.
小小 2009-10-24 01:49:24 PM
10# stephen28

OK~~~
小小 2009-10-24 01:57:09 PM
因為我屋企個寵已經比我搞到不似寵型了.....
所以............
stephen28 2009-10-26 12:37:21 PM
啊....原來係lee個籠...thz;)
涵涵 2010-1-10 06:10:50 PM
我想問下...
你隻阿寶賣左未啊?
我有點興趣喔~
hochun999 2010-3-18 08:14:05 PM
死圖..................

快速發帖