今日午膳小息時,我請一名女仔食糖,當時我還撕開了糖紙,我比她時冇反應的,之後差唔多全班人就指住我話死淫虫,之後有一個女仔大叫:"佢係淫虫 應住佢" 佢地係咁向其他班人講  好衰 最後我太傷心衝去廁所......

第二件係在2月11日敬師日,我要在當日表演琵琶,表演完後,返課室,有人話我好勁,男學琵琶,之後有人同我講,你真勁,5女1男,益左你啦~! 真無奈.... 小息落操場,有人話我好勁,之後佢地話咩咩十面埋伏.....

第一件事大家覺得男請女食糖,呢件事係唔係好色行為呢?

第二件事大家覺得大家是讚賞我/岐視呢? 有人話我勁時的態度係好差.

一起傾傾
wesky 2010-2-22 11:27:25 PM
第一, 你同果個女同學好熟?? 係就無咩問題,  唔熟就有點奇怪 @@
第二, 其實唔需要在乎人地點睇, 最緊要自己滿唔滿意自己表現, 有D人就係唔鍾意你叻過佢
★呀紫☆ 2010-2-23 08:05:41 PM
1,係啲人無聊姐...講人食糖咋嘛-3-"佢地唔知諗咗去邊姐...
2,我覺得佢地眼入面得幾點...
1:你係少數中既男仔學琵琶,2:你周圍都係女仔,3:佢地認為你學一定係為識女仔,4:佢地無聊
佢地都冇心聽你既表演...佢地只係不斷諗歪野...
呢啲人唔好理佢地...
asd26900200 2010-2-23 10:04:07 PM
2# wesky
我十分讚成你的講法
牙健__ 2010-4-13 08:40:31 PM
第1::冇咩問題姐...男女一齊玩都係咁嫁拉....
第2:我諗佢地可能想同你開下玩笑姐...無惡意中傷你既.....

快速發帖