因為呢個星期 exam period, 所以好鬼忙, 都少左放天使仔出黎!
不過因為咁, 天使仔反而痴我多左!不過今日終於完晒個 exam 喇!
上個星期發生左一件好得意好可愛既事
上個星期日半夜, 因為屋企突然有d事, 半夜我突然開左房燈之後出一出房...

點知當我返黎既時間, 呢個八掛仔已經企到直一直咁等我返黎...

幾分鐘後再望一望佢, 小傻仔走左去轉轉個度呢埋"裝"我...
跟住我就熄返燈去訓覺, 阿仔繼續自己玩~

第二朝, 奇怪事件發生...
大家唔好問我發生咩事, 佢做緊d咩, 點解佢要咁做...我唔知...
我只係知我一起身個箱就搞到咁....可能阿仔覺得咁樣有安全感掛, 哈哈!

好快就比天使仔發現左我...我"裝"過裡面, 裡面d carefresh多到阿仔係零位置郁...
本來都想由佢keep住咁, 但係今日要洗野呀...出返黎啦, 仔.......

比阿仔玩左一陣波波, 之後比佢望住我執箱...

不過天使仔岩岩玩完波波, 又夠鐘訓覺....開始烚眼訓喇...

天使仔變左彊屍仔... 就跌喇!就跌喇!哈哈!

幾秒後, 跌左!

見天使仔咁攰咁眼訓, 比粒mazuri佢提一提神先~

不過..... 好快..... 請留意眼仔....

.......................................

最後...........(完)

wesky 2010-5-29 02:30:52 AM
撐下先~~
眼神好精靈 ~
q1w2e3r4 2010-5-29 10:47:31 AM
天使仔好q 啊..成日掛住訓..佢企響度果2張仲搞笑..haha..我家薯仔為左食先至起身ja~~
嫣嫣;) 2010-5-29 10:49:01 AM
) 其實你係大人定中學生....唔明
話說我都要exam...少左比我隻野出黎....佢呢....?
日日呆o係門口等我
講番天使仔先...
佢真係好鍾意你播
相信你係一個好主人
lela 2010-5-29 11:06:10 AM
已有 1 人評分P 點 收起 理由
jojo199749 -1 唔知你想講咩

總評分: P 點 -1   查看全部評分

alice16 2010-5-29 11:17:37 AM
第2張好CUTE~
p040080 2010-5-29 11:38:13 AM
天使仔好Q
sharonlai1029 2010-5-30 12:38:27 PM
天使仔好q 啊..成日掛住訓..佢企響度果2張仲搞笑..haha..我家薯仔為左食先至起身ja~~
q1w2e3r4 發表於 2010-5-29 10:47 AM

天使仔日日都企係身嫁
特別係想搵人拎野食個時
sharonlai1029 2010-5-30 12:40:37 PM
) 其實你係大人定中學生....唔明
話說我都要exam...少左比我隻野出黎....佢呢....?
日日呆o係 ...
嫣嫣;) 發表於 2010-5-29 10:49 AM
我讀緊u, 大人加學生
佢地呆既時候真係好得意
godnam 2010-5-30 09:13:15 PM
第2張"裝"出理真係好正XD
個look好特別
黑布娃娃 2010-6-13 09:43:11 PM
好中2你既熊仔呀~係咪女仔黎嫁??
sharonlai1029 2010-6-15 02:01:59 AM
天使仔: 我係男仔黎嫁
牙米 2010-7-14 03:09:39 PM
佢電親我
來個抱抱先~~
BiBi 2010-7-31 11:48:01 PM
So cute!!!
kimbjai 2010-8-7 04:22:08 AM
第一張第二張 正:b

快速發帖