pm留msn或電話(有晶片及打了疫苗有出世文件一同附上)正宗寵物貂及雪貂

2月大

2月大

☆·丫頭·★ 2010-8-6 11:07:27 PM
asd26900200 2010-8-7 01:44:36 AM
佢地難唔難養?
同埋幾錢?
rabbitpur 2010-8-7 03:32:21 PM
我有興趣想養,可否email價錢同相片比我看?
[email protected]
TimothyHau 2010-11-25 05:43:55 PM
本人對飼養貂鼠有興趣,煩請聯絡 msn: [email protected]
P.S. 是yahoo.co.jp 不是 yahoo.com.jp
EC9928 2010-11-28 08:15:19 PM
我有興趣,add我msn:[email protected]
joe860321 2011-1-2 06:31:09 PM
67407478 我有興趣
chinW 2011-1-11 05:28:17 PM
hi,我對你d貂鼠有興趣呀!!"
我之前養過倉鼠,好耐之前屋企養過貓狗,
希望你d貂鼠未賣哂la/話我知你想賣幾多吖~
waiwaib123 2011-2-13 02:01:52 PM
hi~我都有興趣~66994432
KFUNG 2011-2-22 04:58:41 AM
幾錢咖?e貓傾:[email protected]
KFUNG 2011-2-22 05:14:37 PM
我仲有msn:[email protected]
KFUNG 2011-2-22 09:52:40 PM
我既電話:60679406
image1991 2011-3-1 04:34:41 PM
仲有無ah? thzsomuch
email: [email protected]
有心養~
Catlo 2011-6-26 02:34:49 PM
Hi, 仲有無, thanks.
ytwong 2011-7-4 01:04:57 AM
hihi 我想問要幾$$ ar thx

快速發帖