十月秋遊篇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

1.

跑啊~~
草既色有修過, 實景係綠色既

2.

CUTE

3.

可愛的小丸!

4.

塊面超多毛~ XD

5.

波波

6.

太陽下山囉

7.

GOOD~ 幾有 FEEL~  ^^

8.

靚女~~

9.

sweet~

10.

COOL~~

11.
檸啡 2010-11-14 10:44:32 PM
個環境感覺好靚好柔和舒服~*
有種懶洋洋散心休息的感覺
Kay 2011-9-17 07:44:36 PM
佢地會唔會食草地D草草嫁?
wesky 2011-9-17 11:36:49 PM
Kay 發表於 2011-9-17 07:44 PM
佢地會唔會食草地D草草嫁?

食少少係無問題既, 果度d 草好天然
`-楓囝xP 2011-9-18 07:47:05 PM
張張都好令 ((羨慕
ping.tat 2011-9-20 04:21:51 PM
今次帶左佢地去邊度影?
相影得好正
nan0kay 2011-9-20 06:49:29 PM
等遲d涼d我都想帶2個臭bb去親親大自然~
希望大家提供d放兔既好去處xd
Wandywan 2011-9-22 01:19:21 PM
邊度黎?我都好想帶Coffee去玩。
lenmui 2011-9-22 03:40:34 PM
請問呢度係邊度呀?
成日想搵好地方帶兔兔出去
但又怕多狗眉地方有蝨
wesky 2011-9-22 03:55:33 PM
lenmui 發表於 2011-9-22 03:40 PM
請問呢度係邊度呀?
成日想搵好地方帶兔兔出去
但又怕多狗眉地方有蝨

大棠郊野公園, 平日去無咩人同狗, 假日就會多d
sanny0066 2011-9-22 07:34:14 PM
下次等我隻Be同Yond大D 都要放佢地出去親親大自然

快速發帖