我兩隻倉鼠都就黎生日了..一隻叫AR羊..一隻叫LEMON TAE..
HAAHA~~好想幫佢地整個生日會...
吾知大家覺得點整好..^_^???

同埋NA..其實我吾想佢地一人一個籠..好似好生疏甘..
但系佢地痴埋又一家打交..
所以大家覺得BUY個有兩隔O既籠俾佢地好吾好..:0?
定系都系一人一個算..@@?
asd26900200 2010-11-16 10:51:45 AM
Q.1 你可以買一d佢地鍾意ge零食
Q.2 買個AB籠比佢地都得 不過要睇下隔住果塊野實唔實
lct1011 2010-11-16 05:48:01 PM
一齊吧!
生活久了
就5打架∼
生日哥日
比多D佢地鍾意ge零食佢哋(e。g。瓜子)
EDNAKILAM 2010-11-17 12:29:52 AM
AB籠..我見到賣180..@0@
金魚街個D會吾會平D..?
因為我仲想賣新屋同好D O既木糠同佢地慶祝..

我平時買左好多零食..T_T諗吾到住有咩可以BUY了..@@
不過NA..聽人講有狗狗蛋糕...
吾知會吾會有倉鼠蛋糕NA..@@?
nicky905 2010-11-17 05:55:04 PM
AB籠..我見到賣180..@0@
金魚街個D會吾會平D..?
因為我仲想賣新屋同好D O既木糠同佢地慶祝..

我平時 ...
EDNAKILAM 發表於 2010-11-17 12:29 AM

咁一定好細啦XD

nicky905 2010-11-17 05:55:41 PM
我隻倉鼠都就黎生日啦^v^
我唸住換過個新籠比佢~
EDNAKILAM 2010-11-17 08:48:16 PM
WOO~~甘樓上諗住買邊隻籠..?
TinG 2010-11-17 11:20:20 PM
我有朋友係真係買左2個 cake 番黎, 一個係人食的, 一個係 hamster snacks 既 cake ~ 35 蚊到啦 ~ 係紅x白有得買的

隔住果塊野中間係有lon 的
有機會會咬親手手腳腳

同埋.. 因為佢地一聞到人地既氣味
就會不安, 日日都驚驚青青人地搶佢地頭咁,
會神經質d,
所以我唔 suggest 你放埋一齊啊 ><

其實只要你同佢地玩就唔會悶啦 : )
EDNAKILAM 2010-11-18 09:46:02 PM
樓上的朋友>v<
紅x白系邊到架..>__<我都好想buy個幫佢地慶祝..>___<
EDNAKILAM 2010-11-18 11:42:39 PM
多謝樓上各位愛寵人意見^0^
甘好拉..我都系放棄買AB籠了..>__<
改買多D玩具俾佢地拉...我未試過BUY玩具俾佢地架..
有冇好推介..^0^????
BiBi 2010-11-19 01:40:48 PM
換過個新籠比佢La~~
我隻倉鼠生日都換過個新籠比佢ga ! ! !
EDNAKILAM 2010-11-22 02:30:53 PM
我都有睇過...不過最後都系買左好多玩具俾佢地..
可以每次幫佢地改下間屋O既設計..
兩個仔仔女女都生完日了..~
多謝各位O既意見..>V<
mickybb98 2011-3-23 11:31:07 PM
其實點知隻鼠咩時生日嫁??

快速發帖