以後請各位多多指教...
已有 1 人評分P 點 P 幣 收起 理由
ADMINISTRATOR + 10 + 50 welcome~ !

總評分: P 點 + 10  P 幣 + 50   查看全部評分

eating 2011-3-15 09:16:14 PM
歡迎你啊~記住多啲開post啦~
kara89828 2011-3-16 02:20:30 AM
回復 eating 的帖子
我已經開左個POST啦...
係花栗魔王到..

eating 2011-3-17 01:44:40 AM
你自己有無養咩動物ah~
kara89828 2011-3-19 10:33:46 AM
有也....
花栗鼠,倉鼠,白老鼠仲有龜...遲D會有隻魔王...!!

eating 2011-3-19 02:08:50 PM
咁多~我只係養倉鼠兔仔咋~不過頭先買咗小蜜~有3種~
kara89828 2011-3-19 07:18:11 PM
之前我都想養小蜜的

eating 2011-3-19 11:01:20 PM
小蜜真係好可愛~
kara89828 2011-3-20 12:50:38 PM
係呀...
個樣好可愛...
又細細粒..
你養一對定一隻呀?

eating 2011-3-20 03:32:52 PM
我養一隻咋~佢仲好細隻~得97日大~
kara89828 2011-3-21 09:13:17 AM
養一隻呀..
小心WO...
通常要養2隻個WO!!

eating 2011-3-21 02:31:59 PM
點解要小心啊養1隻~
kara89828 2011-3-22 02:18:05 AM
好似話佢地怕悶要養一對的...
除非你好多時間同佢玩照顧佢啦..

eating 2011-3-22 03:37:13 AM
我日日都最少陪佢玩2個鐘嫁~
kara89828 2011-3-22 01:07:18 PM
你有冇相呀?
我想睇下也^^

快速發帖