係我件衫上面 1.jpg 2.jpg 6.jpg 5.jpg 哈哈^^係梳化個攬枕到丫 4.jpg 又扭埋一團變身波波俠 3.jpg 繼續食野..食野食野... 7.jpg 邊個影我... 8.jpg 換轉食先... 9.jpg 呢d係媽媽買比我既野 10.jpg 好多野食呀>o< 11.jpg 我又要look過黎睇下先@@ 12.jpg 岩岩好裝到一個儲物盒 13.jpg 我間屋屋 14.jpg 外置沖涼房同埋我既私人房 15.jpg 我既大客廳飯廳 16.jpg 我個洗手間呀 17.jpg 冬天媽媽就會幫我用塊布遮住我間房 18.jpg 我隻蕉蕉... 19.jpg 我咬過既蕉蕉跡象,好多牙仔印^^ 20.jpg
草莓 2011-4-3 03:17:07 PM
哈哈!真系好似個波波窝·
apple1686bb 2011-4-3 07:06:46 PM
回復 草莓 的帖子

哈哈^^其實你地有無諗過團購d倉鼠用品架^^
草莓 2011-4-3 10:12:30 PM
回復 apple1686bb 的帖子

無諗過窝..我今日都买左个波波比佢玩·佢玩得好开心 !

ping.tat 2011-4-3 10:38:03 PM
香蕉下面條梯好正
請問係邊度買
apple1686bb 2011-4-4 08:48:12 PM
回復 草莓 的帖子

佢地會玩到唔願返出黎架...我果隻成日都蚊住個波入面果d隙唔肯返入籠
apple1686bb 2011-4-4 08:53:35 PM
回復 ping.tat 的帖子

係金魚街呀^^i love rabbit斜對面果間鋪仔到買架..$20,果間鋪出面有放d寵物既籠架^^不過我forget左咩名

ping.tat 2011-4-5 06:21:23 PM
Hi~thank you
昨天出去買野見到已經買左
晚上俾左鼠鼠,但係佢吾玩,只係不停咬滑梯T^T
apple1686bb 2011-4-7 08:09:37 PM
回復 ping.tat 的帖子

哈哈~~初初係咁架~我果隻都時不時只係娟入樓梯底咋@@但慢慢地佢又肯開始玩架喇
BiBi 2011-4-16 06:41:42 PM
真是一個好媽咪!
ling1120 2011-4-17 01:04:16 PM
好乖呀.佢很咬磨牙石((感動ing))
apple1686bb 2011-4-19 01:02:43 AM
回復 BiBi 的帖子

其實我係第一次養架咋~~初初好驚養唔好佢架..不過慢慢地佢好痴我,而且成日都將d唔愛食既野丟去廁所,想話我知,想食新野^^
apple1686bb 2011-4-19 01:04:39 AM
回復 ling1120 的帖子

不過而家慢慢地咬少左呀@@所以我有時見到佢行左入廁所,拎舊石阻住佢出黎,佢就不停咬舊石喇~~咬完我先比返佢出黎,佢就好嬲咁,"吉"高隻腳望出黎-.-見到我就即刻匿埋驚我又阻住佢~haha

快速發帖