準備出發去街街喇!! SAM_3385.JPG 好緊張呀,媽媽! SAM_3386.JPG 快d行啦快d行啦! SAM_3393.JPG 媽咪你食完野未呀? SAM_3392.JPG 波波好想出去玩呀! SAM_3391.JPG 唉,等到好心急... SAM_3390.JPG 媽咪,快d走啦,去公園呀! SAM_3389.JPG SAM_3387.JPG SAM_3413.JPG SAM_3412.JPG 媽咪比左塊包包我食! SAM_3398.JPG 好好味呀 SAM_3397.JPG 一路地就咬樹葉-.-衰囡 SAM_3436.JPG 好好玩呀! SAM_3440.JPG 到到都好多野玩,行邊先好呢? SAM_3441.JPG 嘩~好驚驚呀... SAM_3442.JPG

愛寵人士 2011-4-10 12:03:36 AM
怕唔怕佢走左去啊???
hamstertroy 2011-4-10 02:18:59 AM

出面街地下超污糟, 肉眼睇都咁多垃圾, 唔好放地下...

我帶仔落樓下都係就咁搵條毛巾墊住張椅子, 唔會周圍放!!

草莓 2011-4-10 03:54:01 PM
眼大大甘∼好可爱得意呀!
J.Milner 2011-4-10 07:48:15 PM
比多d地方佢玩係好...但街外or地下實在太污糟啦
有太多細菌...佢分分鐘會中毒or生病
最好唔好有下次啦...
如果想比多d空間佢可以比係屋企拖乾淨個地方比佢走
唔怕麻煩就佈小朋友用既防滑膠墊比鼠鼠行就仲好...
eva010 2011-4-11 07:02:08 PM
eva010 2011-4-11 07:11:33 PM
我隻叫波子
apple1686bb 2011-4-19 01:05:44 AM
回復 愛寵人士 的帖子

佢唔會亂走架~因為我教過佢唔可以亂走...

apple1686bb 2011-4-19 01:07:37 AM
回復 hamstertroy 的帖子

係就係多左d細菌,我試過用紙巾比佢墊住但佢咬咬咬...不過去完街街返黎我會用水濕毛巾幫佢抹腳仔手仔架,而且佢一日可以沖涼達10次@@佢係好有潔癖架
  1. :dizzy:
複製代碼
apple1686bb 2011-4-19 01:08:23 AM
回復 eva010 的帖子

哈哈^^因為初初見佢個身一食野就好似隻波咁,就改左做波波,但我屋企人個個都叫佢做波仔-.-佢又應喎@@但明明係女仔~~haha

apple1686bb 2011-4-19 01:08:54 AM
回復 eva010 的帖子

佢而家見我起身就成日都心思思想出街架...
apple1686bb 2011-4-19 01:10:04 AM
回復 J.Milner 的帖子

haha^^我養左3年既龜龜都係成日帶佢落公園玩架~不過有時過份潔癖反而累左佢地架...而且每次我都做齊事後功夫,大清潔的
apple1686bb 2011-4-19 01:10:37 AM
回復 草莓 的帖子

你果隻都係一樣好可愛好cute呀,我果隻眼真係大大喇~不過都唔夠我隻兔仔眼大~haha

草莓 2011-4-19 04:18:53 PM
回復 apple1686bb 的帖子

你只兔仔真系好得意

apple1686bb 2011-4-20 08:28:19 PM
回復 草莓 的帖子

哈哈~係呀..佢好曳曳架..不過香港真係好少呢d兔仔買架,佢係迷你板~我係託個外國fd寄比我架~佢打晒針針果d都係賣1500港紙,我又第一次養,咪試下,估唔到因為佢自己都愛上兔兔架

快速發帖