執左新屋屋喇 2.JPG 新既覺覺豬棉碎 1.JPG 媽咪偷拍呀 3.JPG 變身波波俠 4.JPG 媽咪送我既散熱板 5.JPG 放唔落房房到呀 6.JPG 我既晚餐 7.JPG 邊個裝我去廁所??? 8.JPG 沖返個涼仔先 9.JPG 媽咪,我咁樣好似臘鴨... 10.JPG 開餐LU 11.JPG 痾屎屎中 12.JPG 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 17.JPG 18.JPG 19.JPG
SuperB 2011-4-15 12:45:38 AM
cute cute!~~
raywong521 2011-4-15 02:27:52 AM
好可愛啊~有個小王宮
jamiechan 2011-4-15 04:31:47 PM
so cute
BiBi 2011-4-16 06:25:48 PM
Wa......   佢有好大嘅屋! 媽咪一定好仲意佢!
apple1686bb 2011-4-19 01:00:17 AM
回復 jamiechan 的帖子

thanks^^

apple1686bb 2011-4-19 01:12:28 AM
回復 SWIND 的帖子

好可愛架倉鼠其實~^^

apple1686bb 2011-4-19 01:13:24 AM
回復 raywong521 的帖子

haha~我遲下打算買個倉鼠樂園佢玩~~
apple1686bb 2011-4-19 01:17:36 AM
回復 BiBi 的帖子

得佢一個我真係錫晒佢架~~不過而家有隻細兔仔同佢爭寵
dargon 2011-4-19 07:17:21 PM
好大既屋,鼠鼠好幸福…
apple1686bb 2011-4-25 06:43:07 PM
回復 dargon 的帖子

你都可以買間大既比佢地架嘛^^遲下我打算自己diy一間比佢玩

雪小卡•倉鼠 2011-4-27 08:44:13 PM
有你咁為鼠鼠用心既主人就有福氣啦,哈哈
apple1686bb 2011-4-28 10:37:13 PM
回復 雪小卡•倉鼠 的帖子

因為我養親小動物都好錫佢地架,畢竟係一條生命嘛><同埋可以同佢相處得好都係一個緣份既

快速發帖