SAM_4019.JPG SAM_4020.JPG SAM_4021.JPG SAM_4025.JPG SAM_4041.JPG SAM_4038.JPG SAM_4037.JPG SAM_4034.JPG SAM_4026.JPG SAM_4013.JPG
lela 2011-5-13 11:08:45 PM
the first one is really cute
apple1686bb 2011-5-14 04:30:32 PM
回復 lela 的帖子

哈哈...yaya~佢走得勁快呀...想捉都好難捉呀

雪小卡•倉鼠 2011-5-16 06:53:51 AM
跑快D真係活潑!我鍾意!!
但都鍾意懶既倉鼠
apple1686bb 2011-5-20 12:59:33 AM
回復 雪小卡•倉鼠 的帖子

隻小露寶比我隻波波咬到嚇走左呀><唔知係屋企邊個角落,搵左我超耐佢都未出返黎~我超DOWN
小鈴 2011-5-20 10:29:27 AM
回復

隻小露寶比我隻波波咬到嚇走左呀>
apple1686bb 發表於 2011-5-20 12:59 AM

係屋企周圍走好似好危險0.0.......

雪小卡•倉鼠 2011-5-20 04:46:02 PM
回復 小鈴 的帖子

係呀,
之前我隻小雪女走失左
搵返佢一次 佢又走左
又後佢去左個籃到 出唔返黎 餓死左……
我屋企人話比我聽嫁 佢地見到小雪條屍……但我見唔到
之後仲喊左好耐

apple1686bb 2011-5-21 01:15:02 AM

下~咁有冇d昆蟲咬到佢呀?佢成身咪硬晒~好慘呀!我都怕我果隻死左~因為走失時佢仲成頭流血~唉...

apple1686bb 2011-5-21 01:15:48 AM
回復 小鈴 的帖子

佢系個籠到跳左出黎....

雪小卡•倉鼠 2011-5-21 09:24:50 AM
回復 apple1686bb 的帖子

照我屋企人話 只係靜靜咁躺係到,「一動不動」

之後先知死左……佢話既。
小鈴 2011-5-21 10:56:27 AM
我果隻都試過逃脫~不過好在我捉得返佢0.0不過佢走佬果時我好驚=口=因為屋企太多地方可以比佢哩埋
apple1686bb 2011-5-27 12:15:50 AM
回復 小鈴 的帖子

{:3_83:}我到而家都忘記唔到佢走果一刻...

apple1686bb 2011-5-27 12:16:40 AM

{:3_83:}我諗小露寶已經兇多吉少了好耐~只怪自己太粗心大意喇,都要檢討下><"
Cherrie 2011-12-18 11:25:32 PM
Lovely ! I love it !

快速發帖