為食仔一隻, 鐘意訓覺...鐘意人地同佢抓癢...
希望有心人可以照顧佢下半生....

最鐘意食士多啤梨乾

最鐘意食士多啤梨乾

merry321 2011-7-22 05:10:23 PM
[email protected]
thank thank you
BiBi 2011-7-22 05:55:58 PM
回復 merry321 的帖子
你又要領養小動物牙?幫邊個親人朋友領養呀?
你比人通緝過係人都唔比你啦!!!

tams 2011-7-23 12:01:15 AM
回復 BiBi 的帖子

此話何解呢???

S!U彤 2011-7-23 02:39:37 AM
我好中意龍貓,
不過幫你唔到啦..
家人唔比
希望可以早d搵到新主人^^
記得要小心選擇新主人呀!!
chunmilk 2011-7-23 10:58:05 AM
回復

此話何解呢???
tams 發表於 2011-7-23 12:01 AM

merry123/merry321係比人black list左,,但唔知點解又解番,
唉,,樓主唔好比佢,,我幫你暫養都好過比佢(元朗)
BiBi 2011-7-23 02:18:35 PM
回復 tams 的帖子
好明顯le個merry321就係merry123啦! 我睇你比chunmilk好過…

chunmilk 2011-7-23 05:52:56 PM

deldeldel
tams 2011-7-23 06:19:37 PM
唔該晒大家呀!!!我都係想幫佢搵個好主人繼續照顧佢...
希望係度可以遇到個有心人啦~~~
chunmilk 2011-7-23 10:38:36 PM
慢慢搵啦,,好過比左d變態領養狂,,,,,,
記住叫佢要個個月都影相你睇
tams 2011-7-24 12:29:28 AM
回復 chunmilk 的帖子

多謝你呀, 希望可以搵到啦!!!
好想搵個有養緊既, 等可以有個伴...哈哈~

miki 2011-7-25 12:57:23 AM
佢好得意a~~~~希望可以快d等佢搵到個好主人啦~~~~(如果真係搵唔到,可以住响我度先,我再幫佢搵新主人)
不如你再比多d資料大家啦,平時食開咩牌子?睇開邊個醫生,幾重?
miki 2011-7-25 01:07:45 AM
回復 chunmilk 的帖子

=.="....其實又真係好難分ga,佢之後攞去賣,又唔比相你睇你都耐佢唔何.......

tams 2011-7-25 11:46:30 AM
回復 miki 的帖子

MIKI, 你係咪都有養緊架???
隻衰豬食開adp糧架, touchwood就冇話大病過睇醫生...都算健康...
至於重就...我冇同佢磅過呀, 但係係我心目中都算肥...所以成日都叫佢肥仔...

miki 2011-7-25 11:23:35 PM
果樹都有好多你呢d "k屎" gei,你去睇下

快速發帖