好耐冇係度post過新相喇~~

靜妍最近好曳呀,可能天氣涼涼地,佢就開始百厭喇..

我家小兔兔靜妍

檬豬仔 2011-9-24 02:28:08 PM
好白雪雪
sanny0066 2011-9-24 03:51:23 PM
靜研純白色難唔難打理 識唔識自己去廁所
ccychoy 2011-9-24 08:44:10 PM
大個女左喎
Wandywan 2011-9-24 09:40:12 PM
靜研好可愛,好白白雪雪!
Wandywan 2011-9-24 09:41:52 PM
靜妍幾大呀?
mymiumiu 2011-9-24 10:24:34 PM
靜妍白雪雪好可愛呀!我想問靜妍腳踏著的係咪miffy床單,我好想揾miffy床單,邊度有得買?
花芝媽 2011-9-24 10:39:17 PM
靜研  好耐無見  ,..  個樣又大個左

花生同芝麻都開始跳黎跳去 ..  一蕉早係到跳...  仲跳完入房同我一起係床ZZZZ...
雖然佢訓床尾   都訓左幾個鐘...

訓醒...個床尾仲好多屎+ 咬爛左既屎...  起碼十幾粒
carbee 2011-9-26 04:27:10 PM
靜研媽,仲以為你失蹤左添,好耐冇見靜研啦~
靜研真係大個囡左,個頭仲好似越睇越大添haha
記得多d上黎呀,我地大家都好掛住你同靜研架~
靜妍媽 2011-9-27 01:52:21 PM
檬豬仔 發表於 2011-9-24 02:28 PM
好白雪雪

佢由細到大都係白雪雪架~開頭都怕佢換左毛之後會有其他色,但一路都冇喎~
靜妍媽 2011-9-27 01:55:06 PM
sanny0066 發表於 2011-9-24 03:51 PM
靜研純白色難唔難打理 識唔識自己去廁所

都ok ge~~佢本身都好中意乾淨,又識去廁所~~
細個唔識去廁所果時真係激死我~
不過最近令女左好多喇~腳仔又白番哂喇~
靜妍媽 2011-9-27 01:55:37 PM
ccychoy 發表於 2011-9-24 08:44 PM
大個女左喎

我大個女喇~~而家9個月大架喇~~
靜妍媽 2011-9-27 01:56:04 PM
Wandywan 發表於 2011-9-24 09:41 PM
靜妍幾大呀?

而家9個月
靜妍媽 2011-9-27 01:57:06 PM
mymiumiu 發表於 2011-9-24 10:24 PM
靜妍白雪雪好可愛呀!我想問靜妍腳踏著的係咪miffy床單,我好想揾miffy床單,邊度有得買? ...

係miffy床單黎架~~個床單買左好耐架喇~~我媽媽買,所以我都唔知係邊度有得買
靜妍媽 2011-9-27 02:00:12 PM
花芝媽 發表於 2011-9-24 10:39 PM
靜研  好耐無見  ,..  個樣又大個左

花生同芝麻都開始跳黎跳去 ..  一蕉早係到跳...  仲 ...

靜妍而家乖左好多喇~~又冇搞地主公公,又冇偷走,
不過我地一開房門佢就會衝入黎~~好鬼搞鬼~
佢又好少咬爛d便便喎~~
花芝媽~~我成日都睇到你fb post佢地d新相架

快速發帖