1P 幣
YES OR NO??
sanny0066 2011-10-5 11:07:38 PM

我諗就應該No囉又硬又咸
syt174698 2011-10-5 11:27:59 PM
我寧願比其他嘢食比兔兔食
wesky 2011-10-5 11:32:38 PM
點解要俾??
兔兔日常俾菜已經好夠
syt174698 2011-10-5 11:33:36 PM
樓主,你隻兔兔D色好靚喎,係邊種兔兔呢?
jessposy 2011-10-6 01:33:54 AM
點解要俾兔兔食呢d野?______?
anyway個殼極醎我係唔會咁做既
hh0 2011-10-6 02:06:11 AM
係唔係你食緊果陣跌左D殼落地, 俾兔兔唔小心食到
koko560 2011-10-6 11:30:57 AM 來自手機
syt174698 發表於 2011-10-5 11:33 PM
樓主,你隻兔兔D色好靚喎,係邊種兔兔呢?

嘻,我估係米你兔!之前溜兔,距成日捐去舊球場果種鐵欄走佬的。 其實距耳背嘀毛生緊鮮,不過我留意到兔協上有只毛色比我只野仲靚同順滑,藍眼睛,
koko560 2011-10-6 11:47:03 AM 來自手機
我只兔子一聽到膠袋聲就發傻 又經常站起來 ,咬籠要求放距出黎。'我比蘋果枝距又五咬 而家牙齒有些斜左,我懷疑兔兔鍾意用一邊牙咬草。上Google睇內地人用指甲鉗剪 好强呀!至于我比壳都係同佢分甘同味姐 哈 不过兔兔飲勁多水 唔會咸親 我見佢對花生有興趣多d always跳入垃圾桶 都比我拉出來。。。。距咬殼而已
pillow.ma 2011-10-6 02:58:15 PM
拜託樓主千其唔好學大陸人用指甲鉗剪!!!!!!!!!!
用力不當傷到兔兔牙根就慘!!!!!!!!

花生殼....比我就唔會比佢食
但係樓主係要都要比既話都冇辦法
sanny0066 2011-10-6 03:06:43 PM
樓主我諗真係全個兔論壇都冇1成既兔友支持係俾花生殼兔兔食....兔兔飲得水多食正常...唔關有冇食到殼事同埋你如果話隻兔兔既牙歪左..就去身體檢查一下啦..$250 Dr.Ma幫到你
carbee 2011-10-6 11:42:14 PM
梗係絕對唔可以比啦~
儀YY~~ 2011-10-16 04:05:01 AM
-_-"....緊係吾好...........
仲有 吾好用指甲鉗牙 好易整親兔兔嫁...

快速發帖