又係我呀!
今日帶咗BB去睇Dr. Ma,
佢真係好好人,檢查得好詳細,
而且BB仲好冧佢囉
真係女大不中留
醫生話BB嘅身體狀況都OK健康,
加上BB嘅腫瘤都未算惡化,
不過BB五歲幾六歲,風險就一定有啲,
不過聽佢講話啲失敗個案唔係好多,
我都放心啲,
但係手術費真係好貴,
我而家都唔知點好
sanny0066 2011-10-10 02:45:03 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-10 02:02 PM
的士都加價一成
Dr.又點會唔加丫

Dr.Ma真係唔知..因為佢楂車
sanny0066 2011-10-10 02:45:47 PM
hh0 發表於 2011-10-10 02:16 PM
所以bb做割腫瘤手術時做埋絕育$4000唔算貴 la

其實要大拿拿臨時拎$4000出黎..如果發生係我現在身上...都有D唔知點算所以由現在開始要草多D錢..為兔兔負責任
肥墨魚 2011-10-10 02:54:56 PM
明日媽 2011-10-10 02:57:32 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-10 02:54 PM
咁財神$6000你可以轉戶去兔兔戶口囉

唉~
嗰$6000都唔知要等到幾時,等得佢黎,BB都唔等得啦!
正苦,唸埋啲嘢都唔等使~
肥墨魚 2011-10-10 03:08:02 PM
明日媽 2011-10-10 03:09:41 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-10 03:08 PM
我地啲八十後出年有啦
明日媽你應該一早登記左咖喇喎 ....(講笑啫) ...

作死你呀!
我都係八十後黎架!
肥墨魚 2011-10-10 03:26:43 PM
明日媽 2011-10-10 03:34:03 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-10 03:26 PM
呵呵咁你等下都得喇
不過重點係dr.用刀唔好手震
手術後B開胃就還神囉 ...

所以都唔知要等到幾時
Dr. Ma應該唔會掛
我都求神拜彿佢唔好有事
sanny0066 2011-10-10 03:34:29 PM
等到出年拎多$200 邊個等既仲白痴...到時200蚊都唔知買唔買到5個菠蘿包
明日媽 2011-10-10 03:37:15 PM
sanny0066 發表於 2011-10-10 03:34 PM
等到出年拎多$200 邊個等既仲白痴...到時200蚊都唔知買唔買到5個菠蘿包 ...

不過銀行利息都無$200咁多喎~
肥墨魚 2011-10-10 03:48:27 PM
明日媽 2011-10-10 03:54:04 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-10 03:48 PM
墨魚絕育拍完啲麻醉藥成兩日唔食嘢
好彩我放假通街揾 兔仔草俾衰女吊命
嚇屎禾 ...

你唔好嚇我喎
sanny0066 2011-10-10 03:55:16 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-10 03:48 PM
墨魚絕育拍完啲麻醉藥成兩日唔食嘢
好彩我放假通街揾 兔仔草俾衰女吊命
嚇屎禾 ...

咩野叫兔仔草?
肥墨魚 2011-10-10 03:55:52 PM
肥墨魚 2011-10-10 03:59:32 PM

快速發帖