勁多尿..係廁所外面都有柯
hh0 2011-10-11 02:56:00 PM
水塘..., 水樽漏水?
hh0 2011-10-11 02:58:43 PM
我3隻共用個廁所都無咁勁
lenmui 2011-10-11 03:01:15 PM
嘩.....水浸咁........
呢度D尿儲左幾耐先?
同埋你用咩墊料?
sanny0066 2011-10-11 03:05:37 PM
hh0 發表於 2011-10-11 02:56 PM
水塘..., 水樽漏水?

女友話水樽冇漏水..但佢尋日++埋埋全日飲左700ML水 係咪傻左唔正常
sanny0066 2011-10-11 03:06:10 PM
lenmui 發表於 2011-10-11 03:01 PM
嘩.....水浸咁........
呢度D尿儲左幾耐先?
同埋你用咩墊料?

每日都換廁所...應該儲左24小時左右用貓紙砂囉 Q PET買的
lenmui 2011-10-11 03:08:55 PM
sanny0066 發表於 2011-10-11 03:06 PM
每日都換廁所...應該儲左24小時左右用貓紙砂囉 Q PET買的

咁就真係唔係幾正常
你留意多一晚
再係咁就帶佢去check下好D
一係佢玩野, 一係有病
希望佢只係玩野啦
katy 2011-10-11 03:09:14 PM

其實係咪真係漏水...? 兔地一向都係咁多尿架?
天氣乾燥,呀B都變左大水牛… 但係圖中D尿尿太誇張啦...

係啦... 你用咩墊料?((PS:: 應該係新鮮的 因為兔尿乾左會好杰..... ))
sanny0066 2011-10-11 03:10:07 PM
原來張相我女友打側左小小黎影..我初初以為佢平面影
hh0 2011-10-11 03:12:44 PM
我都係每日換廁所...使唔使今晚影張24小時後既情況你睇....對比下
你個廁所係1隻用?  另1個會唔會咁?
sanny0066 2011-10-11 03:13:58 PM
hh0 發表於 2011-10-11 03:12 PM
我都係每日換廁所...使唔使今晚影張24小時後既情況你睇....對比下
你個廁所係1隻用?  另1個會唔會咁? ...

1隻用呀...另一隻唔係廁所水浸...係個底盤水浸
hh0 2011-10-11 03:17:44 PM
留意下佢點飲水, 有時水樽冇漏水, 但玩野一路飲水一路漏出水
明日媽 2011-10-11 03:18:15 PM
sanny0066 發表於 2011-10-11 03:13 PM
1隻用呀...另一隻唔係廁所水浸...係個底盤水浸

我bb以前都試過間中一兩日狂飲水狂vv,之後過兩日佢孜無咩嘢,正常返
sanny0066 2011-10-11 03:22:12 PM
明日媽 發表於 2011-10-11 03:18 PM
我bb以前都試過間中一兩日狂飲水狂vv,之後過兩日佢孜無咩嘢,正常返 ...

少女心事為人摸不著頭腦
sanny0066 2011-10-11 03:23:04 PM
hh0 發表於 2011-10-11 03:17 PM
留意下佢點飲水, 有時水樽冇漏水, 但玩野一路飲水一路漏出水

以前一買呢隻兔兔返來時..佢真係唔識飲水...邊飲邊漏成個下巴長期濕晒

而家開始識飲水...下巴仔唔會濕...但到廁所濕

快速發帖