早幾日兔奴我搵番之前養倉鼠做運動果個波出黎,
就比左靜妍玩~
靜妍都好似玩得好開心咁

肥墨魚 2011-10-29 06:42:12 PM
靜妍媽 2011-10-29 06:43:50 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-29 06:42 PM
靜妍媽,你個女頂唔見左個波喎
洗唔洗落球場拾番呀

墨魚媽真風趣~~~個波重係度~~係見佢有時悶悶地就比比佢玩下keke
肥墨魚 2011-10-29 07:00:14 PM 來自手機
靜妍媽 2011-10-29 07:13:31 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-29 07:00 PM
未能顯示影片 私隱設定>

而家應該ok架喇~~

sorry ar~~墨魚爸
sanny0066 2011-10-29 07:32:17 PM
靜妍媽 發表於 2011-10-29 07:13 PM
而家應該ok架喇~~

sorry ar~~墨魚爸

靜研媽..你張相好似WESKY之前幫小丸影個張
靜妍媽 2011-10-29 07:37:17 PM
sanny0066 發表於 2011-10-29 07:32 PM
靜研媽..你張相好似WESKY之前幫小丸影個張

係波丸爸影架~~不過佢係靜妍黎-v-
sanny0066 2011-10-29 08:42:40 PM
靜妍媽 發表於 2011-10-29 07:37 PM
係波丸爸影架~~不過佢係靜妍黎-v-

唔怪得咁鬼清啦同埋個pose同小丸個張一鬼樣
sanny0066 2011-10-29 08:44:41 PM
等我聽日出去買廁所個陣....再買埋呢個波波先...之前係Q兔見到有得賣
Wandywan 2011-10-29 10:42:22 PM 來自手機
靜妍好可愛!佢又唔咬個波,真好!呢個波係唔係普通膠波呀?
Wandywan 2011-10-29 10:45:26 PM 來自手機
蝦!之前用Iphone睇晤到由FB上載嘅片,依家就睇到啦!真奇怪!!
sanny0066 2011-10-29 11:14:07 PM
Wandywan 發表於 2011-10-29 10:45 PM
蝦!之前用Iphone睇晤到由FB上載嘅片,依家就睇到啦!真奇怪!!

我係iphone睇唔到Youtube up既片會變左空白一片
靜妍媽 2011-10-30 02:14:34 AM
sanny0066 發表於 2011-10-29 08:44 PM
等我聽日出去買廁所個陣....再買埋呢個波波先...之前係Q兔見到有得賣

q兔有呀~~不過佢果個有架(好似係),你要問下可唔可以拆落黎係地下碌黎碌去喎~
靜妍媽 2011-10-30 02:15:49 AM
Wandywan 發表於 2011-10-29 10:42 PM
靜妍好可愛!佢又唔咬個波,真好!呢個波係唔係普通膠波呀?

佢咬唔到嘛~所以只有出兔拳keke
全個都係膠黎架~^^~
靜妍媽 2011-10-30 02:16:28 AM
sanny0066 發表於 2011-10-29 08:42 PM
唔怪得咁鬼清啦同埋個pose同小丸個張一鬼樣

波丸爸影相相好令~^^~

快速發帖