我家的寶貝豆較膽小, 都喜歡靜待在籠中
為了讓她多點運動 , 做一隻健康強壯的兔兔
立定決心做了一個小堡壘給豆豆 , 結果是.........

希望各位兔兔大人都健健康康~ 快快樂樂~~
smallsuishan 2011-10-30 09:57:39 PM
好有心機呀!!!!!!!

總共用左幾多塊ABC墊呀?
睇完我都好有衝動整俾我個仔玩下TIM!~~~~~~~~
unmildefleurs 2011-10-30 10:05:12 PM
讚一個!
樓主好有心機~
豆豆好可愛 而且和我家小布都是黑兔兔  呵呵呵
qtang 2011-10-30 10:05:15 PM
smallsuishan 發表於 2011-10-30 09:57 PM
好有心機呀!!!!!!!

總共用左幾多塊ABC墊呀?

我用左好塊先整到 C 形堡壘..
大慨係 18 塊無字 + 10塊有字
埋單一舊水~
見豆豆咁開心就咩都抵返!!!
不過呢我個客廳而家已經無晒位...............
unmildefleurs 2011-10-30 10:06:10 PM
讚一個!
樓主好有心機~
qtang 2011-10-30 10:20:12 PM
unmildefleurs 發表於 2011-10-30 10:06 PM
讚一個!
樓主好有心機~

哈哈~~
我相信如果豆豆和小布一起拍照會很有趣
syt174698 2011-10-30 10:52:42 PM
豆豆玩得好開心喎
wesky 2011-10-30 10:52:49 PM
好正 !
我兩隻應該會逐塊咬爛  
qtang 2011-10-30 11:15:06 PM
大家都喜歡嗎? 我都誠心推介呢個~
安全又易組合清理, 可按照每位兔主人既需要去design
佢地掛住跳同跑, 唔記得左"咬"了
之前豆豆病過...差一點我以為會失去寶貝豆
我想盡辦法要豆豆運動~ 下一步就想豆食多D增返磅~
sanny0066 2011-10-30 11:41:14 PM
qtang 發表於 2011-10-30 10:05 PM
我用左好塊先整到 C 形堡壘..
大慨係 18 塊無字 + 10塊有字
埋單一舊水~

俾10個讚你呢個主人
我都好有衝動想整返個wo...你D ABC膠係咪係日本城買
sanny0066 2011-10-30 11:44:03 PM
整一個堡壘唔係一個大問題...而係係入面柯尿就Pk
花芝媽 2011-10-31 01:10:07 AM
我2個女一定會跳上去個頂到踩爛哂

BTW 兔兔好開心

兔仔都係中意娟黎娟去.. 娟極都唔厭
sanny0066 2011-10-31 02:16:15 AM
唔知點解呢排Yond唔願出籠玩上禮拜一買隧道返來時..YondYond都有入去捐...今個禮拜完全唔會玩隧道可能Be成日走入隧道柯尿..搞到Yond都驚左..現在又要諗下買咩新玩具俾Yond
cilibunny 2011-10-31 03:32:43 AM
真係太好心機啦你~!!!!
豆豆真幸福~~
qtang 2011-10-31 07:47:55 AM
sanny0066 發表於 2011-10-30 11:41 PM
俾10個讚你呢個主人
我都好有衝動想整返個wo...你D ABC膠係咪係日本城買 ...

係呀~
你好精靈喎
日本城有好多種選擇

快速發帖