sanny0066 2011-10-31 10:12:08 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:07 AM
唔識跳?????

Be都算識跳..Yond就..有野食先會跳
sanny0066 2011-10-31 10:12:53 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:06 AM
真係好重架!
佢再厚啲就差唔多變硬膠架啦!

咁洗唔洗好似BB咁大年紀先去絕會好D
sanny0066 2011-10-31 10:13:41 AM
隻兔已經咁大隻..仲+個得咁大既頭罩...係籠入面點搞
明日媽 2011-10-31 10:14:44 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:12 AM
Be都算識跳..Yond就..有野食先會跳

下~
我個BB細細個已經識得自己跳上去餐枱搵嘢食啦喎
明日媽 2011-10-31 10:19:02 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:12 AM
咁洗唔洗好似BB咁大年紀先去絕會好D

咁又唔使,頭罩其實有好多種,可能E生俾你兩個寶貝嘅又唔同呢?
其實BB唔係好大隻架!
佢只係啲先好鬆厚,所以睇起黎好肥,
但係次次去E院磅重都係係2.12-2.15KG之間
佢真係可以話係好識得KEEP FIT呀!
明日媽 2011-10-31 10:19:43 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:13 AM
隻兔已經咁大隻..仲+個得咁大既頭罩...係籠入面點搞

佢咪係個籠度扮雞囉
sanny0066 2011-10-31 10:30:44 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:19 AM
佢咪係個籠度扮雞囉

haha扮雞...我覺得扮雞呢個動作好可愛
sanny0066 2011-10-31 10:32:15 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:14 AM
下~
我個BB細細個已經識得自己跳上去餐枱搵嘢食啦喎

YondYond現在仲未識跳...好擔心
明日媽 2011-10-31 10:33:15 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:30 AM
haha扮雞...我覺得扮雞呢個動作好可愛

佢一扮雞,我就好鬼想摸佢PAT PAT
明日媽 2011-10-31 10:37:20 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:32 AM

佢唔係唔識,佢係唔想
好似我個明明咁,佢根本就識行識跳,係都要攤係個地下唔郁,
如果唔嚇下佢,佢係唔會郁囉!
人都有懶人,兔仔都有架!
sanny0066 2011-10-31 10:40:44 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:37 AM
佢唔係唔識,佢係唔想
好似我個明明咁,佢根本就識行識跳,係都要攤係個地下唔郁,
如果唔嚇下佢 ...

淨係識食..唔運動...Yond係聞到兔糧既味先會狂奔其他時間一係係籠道攤..不3出abc膠道攤..相反Be就好鬼死high 不過一食飽都係第一時間用可憐既眼神求我開籠放佢出籠攤..攤完後又跑又跳過
sanny0066 2011-10-31 10:41:19 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:33 AM
佢一扮雞,我就好鬼想摸佢PAT PAT

Be一扮雞我就打佢patpat...佢一想係隧道我又打佢patpat
jinjin 2011-10-31 10:44:40 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:32 AM

係咪因為Yond Yond隻腳仔有問題所以佢至唔跳咋?
sanny0066 2011-10-31 10:46:40 AM
其實我都有諗過呢個原因...現在Yond隻兔既問題..直頭係有時會坐左係地俾Dr.Ma睇過又話冇咩事 我唔知可以點
sanny0066 2011-10-31 10:47:47 AM
有時佢會好8掛咁望上張床..想跳想跳咁..但又冇跳到...可能一來佢膽細..二來隻腳真係發唔到力...但佢有時聞到糧食味真係會由籠入面個廁所跳出去籠外

快速發帖