唉!唸住都五日啦!傷囗應該都埋口架啦!所以就除咗BB個頭罩,俾佢自由返
點知個衰豬lam都算,仲要咬咗啖,好啦!而家唔覆診嗰日都要繼續帶住啦
明日媽 2011-11-3 09:21:23 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 09:02 AM
你隻BB咁大隻咪易抹囉..我隻Yond D手手腳腳成日都黃晒..佢D手腳又細隻...好驚抹痛佢 ...

我都話BB唔係好大隻喀
不過佢肯比我抹先得架!
sanny0066 2011-11-3 09:32:46 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 09:21 AM
我都話BB唔係好大隻喀
不過佢肯比我抹先得架!

係啦係啦..好細隻啦侏儒兔咁囉..得未
帶住頭罩都周圍走唔俾你抹
明日媽 2011-11-3 09:37:53 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 09:32 AM
係啦係啦..好細隻啦侏儒兔咁囉..得未
帶住頭罩都周圍走唔俾你抹 ...

係呀!佢係我心目中永遠都係咁細
佢呀!帶住個頭罩都想跳囉
sanny0066 2011-11-3 09:39:43 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 09:37 AM
係呀!佢係我心目中永遠都係咁細
佢呀!帶住個頭罩都想跳囉 ...

尋日Be想由張床道跳上電腦枱...俾我中途阻止左....佢撻左落地
明日媽 2011-11-3 09:44:55 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 09:39 AM
尋日Be想由張床道跳上電腦枱...俾我中途阻止左....佢撻左落地 ...

下~
咁佢有冇趺親呀!
sanny0066 2011-11-3 10:01:47 AM
佢成日跌親嫁啦...
明日媽 2011-11-3 10:11:10 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 10:01 AM
佢成日跌親嫁啦...

小心啲好,整親啲骨就好大件事架啦!
sanny0066 2011-11-3 10:24:02 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 10:11 AM
小心啲好,整親啲骨就好大件事架啦!

佢個衰妹好鬼8掛嫁...有次仲跳上去個窗道...想跳樓
明日媽 2011-11-3 10:31:12 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 10:24 AM
佢個衰妹好鬼8掛嫁...有次仲跳上去個窗道...想跳樓

唉~
又一個奀皮妹
sanny0066 2011-11-3 10:33:54 AM
BeBe彈跳力驚人又成日由廳衝返入房..今日佢衝入房時成個鼻撞埋黎
明日媽 2011-11-3 10:40:32 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 10:33 AM
BeBe彈跳力驚人又成日由廳衝返入房..今日佢衝入房時成個鼻撞埋黎 ...

哈哈~
BB都唔弱,佢成日行到去大閘就想鼠出去
sanny0066 2011-11-3 10:43:15 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 10:40 AM
哈哈~
BB都唔弱,佢成日行到去大閘就想鼠出去

原來BB係一隻鬼祟既兔兔
我隻Be就成日想捐入床下底囉..捐黎捐去...所以就算我行開去廁所/出廳斟水我都放返佢入籠先
明日媽 2011-11-3 10:48:48 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 10:43 AM
原來BB係一隻鬼祟既兔兔
我隻Be就成日想捐入床下底囉..捐黎捐去...所以就算我行開去廁所/出廳斟 ...

佢已經走佬咗好多次,所以而家我一放佢出黎就會關大門
sanny0066 2011-11-3 10:52:45 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 10:48 AM
佢已經走佬咗好多次,所以而家我一放佢出黎就會關大門

haha 走佬左咁多次都俾你捉返轉頭睇黎BB係注定逃唔出明日媽你既魔掌
明日媽 2011-11-3 11:15:08 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 10:52 AM
haha 走佬左咁多次都俾你捉返轉頭睇黎BB係注定逃唔出明日媽你既魔掌 ...

當然啦!佢咁可愛,我點捨得佢走呀!

快速發帖