我隻兔仔仔真係名符其實既破壞王
佢由細細個第1次咬電線 我就當佢唔小心
點知第2次..第3次.咁咬 之後我就冇再放佢係有電線既地方
改做放房到(果到一條線都冇)

到左大果陣 因為我老豆要訓教(果間房係我老豆既)
so 我再放多次係大廳 點知一唔留意就比佢咬斷左電腦既電線(發生係上個禮拜)
之後我一定唔會再放佢到大聽=_=
點知我放佢返個房 過多陣唔知係邊搵左條地毯 比佢咬到爛曬(因為果到冇電線.我好放心.so比佢自由咁活動.而我做我自己d野)我勁無奈-_-''

而今日 我放佢出黎 今次我係到 過多陣 佢跳落張床到柯左尿 果d我想阻止都阻止唔到 仲親眼睇到 佢噴左d尿-_-
之後又過多陣 佢見到衣櫃果到有小小開左 就入左去 我係到睇佢做乜啦 點知 佢又係到柯左尿 果到擺新毛巾 有好幾條都沾左佢d尿

各位兔友 睇黎放兔果時一定要睇實佢=__='' 唔係就會比佢破壞左好多野~_~''

第一次打咁多字

sanny0066 2011-11-3 01:03:22 AM
邊有可能24小時睇得實隻兔兔呢....我由佢破壞嫁wo
Y_YMIKI 2011-11-3 01:08:06 AM

咁又係 不過實在比佢咬得太多野啦
就黎破產
我兔囡囡反而冇咬過電線
係咪仔同囡既差別呢
定係性格唔同
sanny0066 2011-11-3 01:17:16 AM
Y_YMIKI 發表於 2011-11-3 01:08 AM
咁又係 不過實在比佢咬得太多野啦
就黎破產
我兔囡囡反而冇咬過電線

你就黎破產炸...但係我已經破左產啦
Y_YMIKI 2011-11-3 01:25:07 AM
  咩事破左產
sanny0066 2011-11-3 01:45:06 AM
Y_YMIKI 發表於 2011-11-3 01:25 AM
吓  咩事破左產

睇vet 買草..買兔兔用品今個月成功破左產
明日媽 2011-11-3 08:47:52 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 01:45 AM
睇vet 買草..買兔兔用品今個月成功破左產

你夠我咁破產
sanny0066 2011-11-3 08:58:46 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 08:47 AM
你夠我咁破產

你點同姐...你係一次性破產..我係逐漸逐漸破產
明日媽 2011-11-3 09:00:33 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 08:58 AM
你點同姐...你係一次性破產..我係逐漸逐漸破產

咪又係破產
sanny0066 2011-11-3 09:03:23 AM
明日媽 發表於 2011-11-3 09:00 AM
咪又係破產

為左兔兔冇計啦 BB幾時要返去覆診呀
明日媽 2011-11-3 09:13:23 AM
sanny0066 發表於 2011-11-3 09:03 AM
為左兔兔冇計啦 BB幾時要返去覆診呀

星期日囉!
sanny0066 2011-11-3 09:14:45 AM
我星期日早上10點15分帶2隻衰囡去滴蝨藥
花芝媽 2011-11-3 03:41:01 PM
一定要收埋d電線..
我屋企3部電腦... 3部電腦既上網線都比佢2個咬斷過
好彩有得博返...    唔係買過第2條會好金...  我個d係拉全屋..好長個d黎

但我發現  粗既唔咬... 幼既佢就咬...  
唔係知米索到有陣膠味 ....    唔係點解甘好眼力  個條那仔凸左條線仔出黎都咬到
sanny0066 2011-11-3 03:47:56 PM
花芝媽 發表於 2011-11-3 03:41 PM
一定要收埋d電線..
我屋企3部電腦... 3部電腦既上網線都比佢2個咬斷過
好彩有得博返...    ...

其實兔兔要咬既話...點收埋佢都搵到...我將成個床下底都封住...衰Be都可以捐到落去玩捉迷藏
花芝媽 2011-11-3 03:56:40 PM
sanny0066 發表於 2011-11-3 03:47 PM
其實兔兔要咬既話...點收埋佢都搵到...我將成個床下底都封住...衰Be都可以捐到落去玩捉迷藏 ...

好彩我床下係櫃... 貼哂地=..=

電線  我本來放係地下...  為左佢地我都將佢整到高一高...   一係搵野封住佢  .. E加係條上網線無得封死.. 要搵ABC膠 + 野 頂住佢

快速發帖