真係一抱就瞓,日光日白都瞓到
sanny0066 2011-11-4 10:14:39 AM
好可愛呀日光日白都可以訓到合埋眼..佢真係係你懷抱中好安心
明日媽 2011-11-4 10:17:01 AM
sanny0066 發表於 2011-11-4 10:14 AM
好可愛呀日光日白都可以訓到合埋眼..佢真係係你懷抱中好安心

佢淨係俾我抱,咩人都唔比
sanny0066 2011-11-4 10:20:44 AM
我隻Be只要一有人幫佢按摩條頸個位..佢就乖乖就擒...邊個都俾抱...受軟唔受硬
明日媽 2011-11-4 10:22:20 AM
sanny0066 發表於 2011-11-4 10:20 AM
我隻Be只要一有人幫佢按摩條頸個位..佢就乖乖就擒...邊個都俾抱...受軟唔受硬 ...

咁明明就好專一喎!
佢淨係要我抱

明明小時候
sanny0066 2011-11-4 10:30:54 AM
明日媽 發表於 2011-11-4 10:22 AM
咁明明就好專一喎!
佢淨係要我抱

阿Be都好專一嫁....佢淨係咬我女友一個
靜妍媽 2011-11-4 10:31:00 AM
我成日咁抱靜妍,好可愛,好似bb咁~^^~
明明腳仔好大呀,有冇8,9cm呀?
明日媽 2011-11-4 10:32:54 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-4 10:31 AM
我成日咁抱靜妍,好可愛,好似bb咁~^^~
明明腳仔好大呀,有冇8,9cm呀?

錯覺啦!
其實明明隻腳好瘦架
明日媽 2011-11-4 10:33:22 AM
sanny0066 發表於 2011-11-4 10:30 AM
阿Be都好專一嫁....佢淨係咬我女友一個

咁你女朋友就慘啦!
sanny0066 2011-11-4 10:35:36 AM
明日媽 發表於 2011-11-4 10:32 AM
錯覺啦!
其實明明隻腳好瘦架

咁就大獲啦...明明身重..腳瘦...撐唔起個身嫁wo
肥墨魚 2011-11-4 10:36:37 AM 來自手機
明日媽 2011-11-4 10:39:25 AM
sanny0066 發表於 2011-11-4 10:35 AM
咁就大獲啦...明明身重..腳瘦...撐唔起個身嫁wo

所以我積極同佢減肥,但係佢就積極暴食
明日媽 2011-11-4 10:42:33 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-4 10:36 AM
明明細個己經好有霸氣!
明日媽抱功了得
我又要抱抱

霸氣?????
我淨估知佢對我得個兇樣,俾我抱住就兇唔出啦!
我都好奇怪,佢會肯比我抱抱,仲要抱住一齊係張床度瞓
如果BB都可以咁就好啦
靜妍媽 2011-11-4 10:42:47 AM
佢bb抱果張相嘅腳仔真係好似好大隻咁...@@
我隻衰妹隻腳都有8,9cm架,bf重話係公司拎對bb鞋佢著haha
sanny0066 2011-11-4 10:44:22 AM
話是話...成兔都可以著到狗狗著既鞋...咁會唔會避免左牙生腳瘡

快速發帖