大家個籠有多大

個賣家話要一個....看自己
1320486418697.jpg 1320486426940.jpg

係5係我比人扁?!

e牌大家話我家ga兔兔ga腿係灰色因為地下ga報紙...
但是....
佢係灰色+!!!!(看鼻,耳)

sanny0066 2011-11-5 10:04:28 PM
好大wo你個籠...我個籠只有你4分3咁大...其實留返多D位俾佢出黎走動仲好..咁大個籠冇咩用
Carman 2011-11-5 10:34:22 PM
地下係報紙?
怕唔怕兔兔食左D油墨?
手腳都會變黑
sanny0066 2011-11-5 10:51:30 PM
如果兔兔VV係D道..D報紙一定甩色到時成個肚肚毛腳腳手手毛都係油墨
sanny0066 2011-11-5 10:57:42 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-5 10:55 PM
擺明愛協就無你咁好氣.. 用報紙啦... 人地4蹄踏雪... 我o個隻... ... ... ... ...  ...

兔協個D係用木槺...愛協用報紙仲衰
sanny0066 2011-11-5 11:14:34 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-5 11:05 PM
...... 家下.. 好似..... 點搞... 都係..........黑色....... 唯有當佢著左襪?! haha

你咪當佢多左一種毛色囉
Carman 2011-11-5 11:27:26 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-5 11:22 PM
對佢唔會有影響ga 可? 其實我唔介意佢咩色... 係驚會唔會留係d毛到太耐對佢唔好... ...

呃,我個人覺得
你當兔兔係BB咁諗
由得佢食油墨定俾佢一個好D既生活環境?
而且油墨係化學野,唔多唔少都會有影響
sanny0066 2011-11-5 11:36:58 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-5 11:32 PM
咁點算!!!! T_T.... 佢唔俾我搞佢D 手手腳腳.. 我唯有耐唔耐整塊濕毛巾係地下引佢行上去... 當幫佢抹下腳腳 ...

算啦..兔兔係唔like人地掂佢d手手腳腳.後腳更加一掂即走
我都好想幫YondYond抹下D手手腳腳..黃晒D尿尿up到
koko560 2011-11-6 12:23:06 AM
外國人養兔D兔仔都超黑=.=你知唔知WHY?
sanny0066 2011-11-6 12:25:06 AM
因為外國人黑人居多
sillypeko 2011-11-6 12:54:27 AM
咁唔好再鋪報紙啦, 有時間睇下養兔需知, 唔明就POST帖問...
衰仔(00) 2011-11-6 08:13:05 AM
sanny0066 發表於 2011-11-5 11:36 PM
算啦..兔兔係唔like人地掂佢d手手腳腳.後腳更加一掂即走
我都好想幫YondYond抹下D手手腳腳..黃 ...

@@你試下抱住佢係你心口到之後幫佢抹''應該冇甘反抗''我隻仔都係甘做''
Wandywan 2011-11-6 11:40:35 AM
得四個月,記住要比Alfafa草幼量,大量T草佢食呀!腳仔黑咗算啦!佢識唔識去廁所?
肥墨魚 2011-11-6 12:12:32 PM 來自手機
mymiumiu 2011-11-6 09:59:54 PM
我有隻兔兔豆豆都係喺愛協領養,又係因為鋪報紙攪到手仔腳仔黑晒,佢又係唔俾我抱同幫佢抺手仔腳仔,後來去咗Dr Betty到做body check, Dr Betty 話都無辦法,唯有靠兔仔自己清潔,我記得差唔多一個月後,豆豆手仔腳仔真係白番晒,乾淨晒。

快速發帖