1P 幣
每日食兩次既藥.....尋晚食左一次.
今朝同而家都超精神....放出黎仲同圍標......
全部野都正常晒.....
其實係咪草粉同藥都唔駛夾硬再餵佢?
因為好似好陰功....食日捉住佢食野....我今晚返黎同佢倒便兜入面都成60粒以上......未計響籠果d.....

佢仲精神過我上星期響個網友度拎返黎果時.....
仲對住未見過既我媽媽進行騷擾同食佢手上既糧.....
又跳兔仔舞.....

花芝媽 2011-11-7 02:41:15 AM
草粉唔知  你可以打電話去VET問@@...但藥我諗唔好停食..食哂佢就好(?)
poorguy22 2011-11-7 02:49:20 AM
但如果真係要食晒.....支益生菌同d藥仲要食多4-5日.....
unmildefleurs 2011-11-7 06:31:02 AM
我諗兔仔同人一樣
唔係話無哂病徵就等於好哂
既然醫生開左咁多日藥 最好都係跟指示餵埋佢
再唔係搵陣啲你打返去問下
總之唔好自行停藥~
如果唔係個病斷唔到尾 之後又病番
甚至好似人類食抗生素食唔夠一個療程而產生抗藥性
咁咪仲衰~
sanny0066 2011-11-7 08:13:21 AM
上次Yond隻眼有事..醫生開左止痛藥..Yond食了3日就好返好多..我自行停左藥
肥墨魚 2011-11-7 10:27:05 AM 來自手機
靜妍媽 2011-11-7 10:40:33 AM
藥要食哂~
但見佢有食草,有便便可以唔洗喂草粉架喇~
lok518 2011-11-7 10:44:42 AM
我兔兔睇o個個vet話病好轉左都一定要食晒d藥,除非醫生有特別講d藥可以停,因為怕有d菌會潛伏o係入面...
poorguy22 2011-11-7 06:07:51 PM

呢. dr.hugh比左呢堆野我.

一支杜虫, 一支保健個胃同蠕腸, 一支蠕腸, 一支抗生素(pink), 一支益生菌

肥墨魚 2011-11-7 06:29:41 PM 來自手機
sum192113 2011-11-7 06:52:27 PM
sanny0066 發表於 2011-11-7 08:13 AM
上次Yond隻眼有事..醫生開左止痛藥..Yond食了3日就好返好多..我自行停左藥

止痛藥點同other藥姐...
joeman 2011-11-10 05:59:22 PM
E~~~
你都係係DR. HUGH 度睇醫生!!!?
你都係港島人黎嫁WOR!!!

快速發帖