哈哈~好神奇牙!!!吾識去廁所既衰仔係廁所命中95%!!!!!!!
事原係之前睇到有兔奴話將d草碎放係廁所到吾放個底網...
之後我尋晚就試下甘做...事件就甘發生....今早幫佢換野既時間見到...佢係廁所去vv加cc牙!!!!命中有95%!!
因為有d cc係廁所外附近既位置但vv就冇~!!!!真係幾work''之後今日我就試下咩都吾放...試下佢識吾識搵返自己陣味xd''
重未識去廁所既兔兔不防試試!!!過幾日會再分享結果''
順帶一提~幫衰仔換左個新籠~佢好興奮!成日係個籠到周圍跳

更新(07/11/2011晚)
收工返到屋企見到衰仔個廁所情況!!''

開心死我''底我返早一收工食埋野就飛返去睇佢^^
見佢甘乖''尋晚等佢食完野就幫佢成身(媽沙g)舒服死佢
衰仔(00) 2011-11-7 09:56:00 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 09:46 AM
你家兔兔唔會咬d 墊料?! 好乖啊.....

我諗住佢未識去廁所,所以吾放墊料住''
衰仔(00) 2011-11-7 09:56:57 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 09:48 AM
奶茶換左巨形(佔左個籠1/4 ) ge 方形廁所之後... 所有vv 都係廁所.... 除左發脾氣之外...
但屎蛋佢都有7成 ...

屎蛋就真係冇辦法架波~
衰仔(00) 2011-11-7 09:57:53 AM
tracy!我想問下你個墊叫咩名?
肥墨魚 2011-11-7 10:35:14 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-7 10:36:36 AM

真係幾好用嫁我用手按落去都好舒服
靜妍媽 2011-11-7 10:45:26 AM
我都係放少少佢唔食ge草係廁所上面,減輕佢腳仔的壓力,咁就冇咁易生腳瘡~
不過間唔中都重有d蝦碌野~
有幾次,我見到佢企左上廁所,但個pat就突左出廁所外面,我唸佢以為自己企左上廁所就痾得岩
好在我逗一逗佢個pat上番廁所先痾得岩,冇出界~
衰仔(00) 2011-11-7 11:00:44 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 10:01 AM
你講o個塊塊紅色膠墊?! 我都唔知啊... 我係粉嶺某家品店見到ga ja... 就咁一大塊紅色.. ...

我搵左好多家品店都吾見有/0\
衰仔(00) 2011-11-7 11:01:05 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-7 10:35 AM
家品店/文具店  防滑墊

文具店都有@@?
衰仔(00) 2011-11-7 11:01:27 AM
sanny0066 發表於 2011-11-7 10:36 AM
真係幾好用嫁我用手按落去都好舒服

衰仔(00) 2011-11-7 11:03:58 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-7 10:45 AM
我都係放少少佢唔食ge草係廁所上面,減輕佢腳仔的壓力,咁就冇咁易生腳瘡~
不過間唔中都重有d蝦碌野~
有幾次, ...

哈哈''真係幾蝦碌''
我都係用D草碎..因為次次包草食到等返1/3就多數係好碎既..所以吾會俾佢地食~
衰仔(00) 2011-11-7 11:05:20 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 10:59 AM
當然舒服... 我企左係o個間野入面好耐... 逐塊用2隻手指扮腳板唻試... 我幾驚d staff 以為我痴線.... ...

哈哈''如果我係個店員..我應該會以為你係傻既
衰仔(00) 2011-11-7 11:06:47 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 11:03 AM
我諗緊直情用膠板封左半個廁所佢... 家下奶茶d vv 淨係係後半個廁所.... 我而家用木砂溝紙砂... 淨係鋪後半 ...

哈''我有一個!..之前用開岩岩先轉有拉盤...
sanny0066 2011-11-7 11:08:36 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 11:03 AM
我諗緊直情用膠板封左半個廁所佢... 家下奶茶d vv 淨係係後半個廁所.... 我而家用木砂溝紙砂... 淨係鋪後半 ...

賣籠包唔包埋兔嫁..如果連既話我要呀...買杯奶茶都抵既
sanny0066 2011-11-7 11:09:17 AM
衰仔(00) 發表於 2011-11-7 11:05 AM
哈哈''如果我係個店員..我應該會以為你係傻既

分分鐘奶茶仲醒過佢

快速發帖