sanny0066 2011-11-8 05:11:08 PM
其實兔兔出郊外需唔需要滴蝨藥
sanny0066 2011-11-9 12:45:50 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-8 05:17 PM
要架!!!係E生度有得買~~

但係蝨藥唔係要磅完重..再計好份量先滴既咩
sanny0066 2011-11-9 12:46:52 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-8 06:54 PM
相靚景靚model靚!

果然係墨魚爸..句句金句
sanny0066 2011-11-9 10:04:29 AM
黎俾叔叔摸左先啦....BeBe話你好靚女呀...想溝你
sanny0066 2011-11-9 10:26:55 AM
明日媽 發表於 2011-11-9 10:24 AM
都好喎!就叫SUNNY搞啦!

我隻兔兔未絕育...出黎搞會搞出兔命
+上BeBe妹仲係相當兇痕...唔想發生流血事件
sanny0066 2011-11-9 10:37:02 AM
明日媽 發表於 2011-11-9 10:31 AM
佢惡極都唔夠明明惡啦

下次出黎隻秋隻簽埋生死狀呀下
sanny0066 2011-11-9 10:40:44 AM
明日媽 發表於 2011-11-9 10:38 AM
好呀!
驚你呀

打贏有冇獎金嫁..幫補下bEbE生活費先
sanny0066 2011-11-9 11:07:23 AM
一於搵靜妍媽贊助啦..大家有冇異議
sanny0066 2011-11-9 03:34:24 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-9 11:19 AM
外圍明明1.2   Be998.7 round 1    KO

咩盤口黎嫁
sanny0066 2011-11-9 03:35:22 PM
tungyvonnehk 發表於 2011-11-9 11:39 AM
都好呀~ 賽馬會可以考慮搞搞~~政府可以將賭兔合法化!!!

賭兔不如賽兔啦...反正澳門都有賽狗
sanny0066 2011-11-9 03:44:46 PM
明日媽 發表於 2011-11-9 11:47 AM
好,整張明明身軀照先

我約實你 3年之後既今日我隻Be同你隻明明隻秋而家淆底走兔先
sanny0066 2011-11-9 03:46:05 PM
明明讓1隻兔手+1隻兔腳....咁我隻Be就同你玩返場
sanny0066 2011-11-9 10:26:07 PM
明日媽 發表於 2011-11-9 04:02 PM
三年後,明明都老到唔想郁啦!
你玩嘢呀

三年後BeBe都唔知仲係咪我身邊
sanny0066 2011-11-9 10:26:53 PM
明日媽 發表於 2011-11-9 04:04 PM
佢讓你又點吖!
佢一個身壓去阿be度都已經羸啦

BeBe識避嫁ma...避開再一個右勾拳...明明就訓低左啦10下都唔洗數呀...技術性擊倒
sanny0066 2011-11-9 11:24:08 PM
明日媽 發表於 2011-11-9 11:21 PM
傻瓜,你好好咁照顧佢,佢又點會捨得離開你呢

我份人反事都作最壞打算可能到時唔係佢離開我....係我離開左佢

快速發帖