1P 幣
考慮左好耐,終於決定左要養兔啦!!
希望自己做到個好媽媽!

依家真系有好多寵物店
花多眼亂都唔知搵邊間好...
請問大家的兔兔邊度買的??
有冇D好的寵物店推薦下?
我上minizoo見到佢地都有賣兔??
有冇人系個度買過??

thzzz a lot!!
Pancake323 2011-11-11 01:47:46 PM
sanny0066 發表於 2011-11-10 10:54 PM
同一時間領養嫁2隻D 毛色都勁似

兩隻兔兔唔係同一時間領養嫁, 真係有咁啱咋! 等我介紹下佢哋啦, 張相右邊大啲嗰隻叫"湯圓"係女仔嚟, 而家8個半月大, 而左邊嗰隻叫"布甸"係男仔嚟, 而家6個月大啦~!!
sanny0066 2011-11-11 03:32:53 PM
Pancake323 發表於 2011-11-11 01:47 PM
兩隻兔兔唔係同一時間領養嫁, 真係有咁啱咋! 等我介紹下佢哋啦, 張相右邊大啲嗰隻叫"湯圓"係女仔 ...

我覺得布甸正D...因為我唔like食湯圓
花芝媽 2011-11-11 03:36:18 PM
我中意(食)湯圓!!!!!!!!!!!!!!!
sanny0066 2011-11-11 04:06:04 PM
花芝媽 發表於 2011-11-11 03:36 PM
我中意(食)湯圓!!!!!!!!!!!!!!!

我鍾意食"芝麻"同"花生"味既"湯圓"一箭三鵰
kwan104kwan 2011-11-15 08:26:59 PM
Pancake323 發表於 2011-11-11 01:47 PM
兩隻兔兔唔係同一時間領養嫁, 真係有咁啱咋! 等我介紹下佢哋啦, 張相右邊大啲嗰隻叫"湯圓"係女仔 ...

他們好可愛!
kwan104kwan 2011-11-15 08:33:30 PM

兔協有不同品種、毛色的兔俾你揀!

唯一唔好處,只係他們唔再係細細粒的BB

無小時候的可愛!

所以就俾人玩厭!俾人遺棄!
sanny0066 2011-11-15 10:48:53 PM
其實我同女友都覺得兔兔愈大隻愈可愛...又可以bb抱...因為買兔之前完全唔知兔協既存在..唔係我3會等兔協領養
chillimilk 2011-11-17 06:32:20 PM
兔兔係carrot買, 今日剛剛做完body check, 醫生話佢好healthy!!
兔媽我好happy ar!!  
肥墨魚 2011-11-17 07:11:28 PM 來自手機
sanny0066 2011-11-17 07:40:42 PM
chillimilk 發表於 2011-11-17 06:32 PM
兔兔係carrot買, 今日剛剛做完body check, 醫生話佢好healthy!!
兔媽我好happy ar!!   ...

隻兔兔近排先買嫁耳仔毛色好特別呀..灰灰地
chillimilk 2011-11-17 08:07:41 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-17 07:11 PM
早幾日我見到佢…哈  原來去左你屋企

ha 原來係你! 兔兔話我知前幾日有人蝦佢ar... 叫我快d帶佢番屋企
肥墨魚 2011-11-17 08:26:05 PM 來自手機
chillimilk 2011-11-17 09:00:59 PM
sanny0066 發表於 2011-11-17 07:40 PM
隻兔兔近排先買嫁耳仔毛色好特別呀..灰灰地

係ar 買左幾日咋 我係新手 請各位多多指教
sanny0066 2011-11-17 10:04:08 PM 來自手機
買了幾日就同左兔兔做body check ^^果然係有責任既兔奴=]
肥墨魚 2011-11-17 11:01:43 PM 來自手機

快速發帖