1P 幣
考慮左好耐,終於決定左要養兔啦!!
希望自己做到個好媽媽!

依家真系有好多寵物店
花多眼亂都唔知搵邊間好...
請問大家的兔兔邊度買的??
有冇D好的寵物店推薦下?
我上minizoo見到佢地都有賣兔??
有冇人系個度買過??

thzzz a lot!!
chillimilk 2011-11-17 11:23:30 PM
sanny0066 發表於 2011-11-17 10:04 PM
買了幾日就同左兔兔做body check ^^果然係有責任既兔奴=]

冇法la 做左好多research至買兔兔 睇d forum話好多pet shops都好冇良賣d 病 / 超幼動物
我驚佢吾健康 所以快d see DR 如有病快食葯 醫好機會大d ma!!
肥墨魚 2011-11-17 11:27:21 PM 來自手機
chillimilk 2011-11-17 11:32:07 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-17 11:01 PM
有名未呀? 果日我見佢好精靈企正中間自己係度洗面 我聊佢仲即刻跑近我
醒到爆! ...

佢叫kiddo 兔pa 改的!
oh 原來蝦佢果個吾係你... 因佢一d都吾ching ling 最夢最傻就係佢
sanny0066 2011-11-18 12:06:32 AM
chillimilk 發表於 2011-11-17 11:32 PM
佢叫kiddo 兔pa 改的!
oh 原來蝦佢果個吾係你... 因佢一d都吾ching ling 最夢最傻就係佢  ...

得閒放D kiddo 相上rabbit show啦...我隻Yond同你隻兔兔鬥懵
sanny0066 2011-11-18 12:07:37 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-17 11:01 PM
有名未呀? 果日我見佢好精靈企正中間自己係度洗面 我聊佢仲即刻跑近我
醒到爆! ...

通常係petshop最精靈最醒既...返到屋企一定獨當一面(即係彩你都傻,呃左你買先)...好似明日媽其中一隻兔兔咁
肥墨魚 2011-11-18 12:16:19 AM 來自手機
肥墨魚 2011-11-18 12:17:03 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-18 12:19:29 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-18 12:16 AM
我有抱過kidd0咖,lam左我手一下咁多囉

你真係好鬼有父愛既姐
sanny0066 2011-11-18 12:19:59 AM
Kiddo 有冇懵到柯尿柯出界

快速發帖