1P 幣
考慮左好耐,終於決定左要養兔啦!!
希望自己做到個好媽媽!

依家真系有好多寵物店
花多眼亂都唔知搵邊間好...
請問大家的兔兔邊度買的??
有冇D好的寵物店推薦下?
我上minizoo見到佢地都有賣兔??
有冇人系個度買過??

thzzz a lot!!
Wandywan 2011-11-9 06:10:46 AM
我係荃灣Qpet買,8號兔都ok!
Wandywan 2011-11-9 06:13:36 AM
你需唔需要買籠呀?我正有個籠放售中,你睇啱唔啱。
sanny0066 2011-11-9 08:04:06 AM
我都係係荃灣8號兔買的...但如果你想健健康康就去兔協領養啦....又絕埋育慳返一筆..又可以幫到兔兔
靜妍媽 2011-11-9 09:40:44 AM
金魚街好多未足月的病兔,所以支持領養!!!
sanny0066 2011-11-9 09:49:27 AM
唔好去金魚街買..我第一隻兔買了三個星期就去左彩虹橋
chanling 2011-11-9 11:17:44 AM
mini zoo而加得一隻白色侏儒$3500
我成曰去
我而加有賣個防漏水樽.未用過嫁.你睇啱唔啱
joeman 2011-11-9 12:00:02 PM
唔好去I LOVE RABBIT買!!!
我係CWB 果間野見到...每隻兔兔個鼻上面...都有D 綠色濕濕既野係度...
隻隻都企唔穩咁..
唉...
佢地真係冇人性...為左做生意...
lukyee86111 2011-11-9 01:45:39 PM
MK紅蘿蔔
不過,養左3個幾星期就要搵DR BETTY
因為佢生癬 ... 在PET SHOP感染
lukyee86111 2011-11-9 01:46:20 PM
sanny0066 發表於 2011-11-9 09:49 AM
唔好去金魚街買..我第一隻兔買了三個星期就去左彩虹橋

死因係
katy 2011-11-9 02:12:15 PM
幫無家可歸的兔地好過買,有時間上兔協睇下
tungyvonnehk 2011-11-9 02:40:26 PM
同意到兔協領養!!! 除左比佢地一個家之外, 兔協在做義工同護理班教識你好多養兔知識﹗到時就唔駛拎到隻到番屋企拿手唔成勢,樣樣野都要問人﹗好多野事半功倍嫁﹗我就係人版!!!
sanny0066 2011-11-9 03:56:35 PM
我係拎到隻野番屋企拿手唔成勢既人版
tungyvonnehk 2011-11-9 03:58:24 PM
sanny0066 發表於 2011-11-9 03:56 PM
我係拎到隻野番屋企拿手唔成勢既人版

你算好叻果個la~~
sanny0066 2011-11-9 04:13:06 PM
tungyvonnehk 發表於 2011-11-9 03:58 PM
你算好叻果個la~~

買完先問都唔PK..係買完之後發覺養唔掂/唔識養就棄兔..個D先PK

快速發帖