我見momi 有d係好簡單綠色半透明袋一個咁裝住.
有d牌子 就包裝好好睇.

而家我有一包momi, 一包佢前主人既1kg , 一包minizoo介紹既草3溝比佢. 佢無揀. 算係咁.
不過係咪其實佢地機做同埋大量做. 好難講邊隻無咁多草碎?
有時真係太多. 我用黎散響屎兜邊都仲有好多剩.......
而家佢食完籠邊果一lock草都跌一堆響個籠邊入面.....我唯有一手新草. 執d籠邊草及草碎.一手新草. 籠邊草及草碎. 咁樣翻用幾次比佢地唔覺唔覺食左佢....不過都浪費唔少講真....

sanny0066 2011-11-10 02:56:37 PM
你如果買momi 2cut 仲多碎呀..多到嚇死你
poorguy22 2011-11-10 04:41:36 PM
sanny 點解可以全日上網...????唔通同我一樣返工都上得?
sanny0066 2011-11-10 04:51:10 PM
poorguy22 發表於 2011-11-10 04:41 PM
sanny 點解可以全日上網...????唔通同我一樣返工都上得?

我個份工好打條...你呢??
衰仔(00) 2011-11-10 05:20:05 PM
sanny0066 發表於 2011-11-10 04:51 PM
我個份工好打條...你呢??

我都係
sanny0066 2011-11-10 05:28:49 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-10 05:20 PM
我都係

哈哈 但我份人工唔高
joeman 2011-11-10 06:03:04 PM
你地就好喇返工咁書服!!!!!!
syt174698 2011-11-10 11:01:37 PM
sanny0066 發表於 2011-11-10 05:28 PM
哈哈 但我份人工唔高

咁你份係咩工呀??我想轉工,有無好介紹??
syt174698 2011-11-10 11:02:13 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-10 05:20 PM
我都係

你公司仲請唔請人呀??我想轉工
sanny0066 2011-11-10 11:08:10 PM
syt174698 發表於 2011-11-10 11:01 PM
咁你份係咩工呀??我想轉工,有無好介紹??

我個份就係小文員..再+半份餐廳PARTTIME
syt174698 2011-11-10 11:30:47 PM
sanny0066 發表於 2011-11-10 11:08 PM
我個份就係小文員..再+半份餐廳PARTTIME

哇,咁你人工咪有過萬囉
sanny0066 2011-11-11 02:48:10 AM
syt174698 發表於 2011-11-10 11:30 PM
哇,咁你人工咪有過萬囉

冇過萬都養唔到兔兔吧...出糧時都要上繳一半俾媽咪家用同保險費了
Alan7617 2011-11-11 05:07:44 AM
Sanny 果份人工我估有5萬至11萬,重另外有車船及房屋津貼
sanny0066 2011-11-11 07:35:01 AM
Alan7617 發表於 2011-11-11 05:07 AM
Sanny 果份人工我估有5萬至11萬,重另外有車船及房屋津貼

呢個係墨魚爸黎嫁
衰仔(00) 2011-11-11 08:31:14 AM
sanny0066 發表於 2011-11-10 05:28 PM
哈哈 但我份人工唔高

我都吾係好高...不過多假放

快速發帖