話說呢兩日開始凍,所以我噚晚分別攬住BB同明明瞓係梳化,
BB就唔鍾意抱抱,所以好快就放走咗
至於明明呢…
佢俾我用BB抱嘅方法,攬到唔願郁,仲瞓到好似死豬咁
不過攬住佢地真係好舒服,由其是明明,肥嘟嘟,圓碌碌
明日媽 2011-11-11 01:02:35 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-11 12:59 PM
啊~~~ 好可愛~~~~

你都試下啦!
好正~~架!
sanny0066 2011-11-11 01:03:31 PM
係得明明同BB咁大份先可以攬住黎取暖嫁炸
sanny0066 2011-11-11 01:03:57 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-11 12:59 PM
啊~~~ 好可愛~~~~

你千其唔好學明日媽咁呀...一陣攬到奶茶窒息
明日媽 2011-11-11 01:08:12 PM
sanny0066 發表於 2011-11-11 01:03 PM
你千其唔好學明日媽咁呀...一陣攬到奶茶窒息

你唔好係度誤導人喎~
明日媽 2011-11-11 01:10:11 PM
sanny0066 發表於 2011-11-11 01:03 PM
係得明明同BB咁大份先可以攬住黎取暖嫁炸

佢地係大瞓呀!你唔抵得咩?
好過你兩隻咁的骰,抱咗都好似無抱過咁
sanny0066 2011-11-11 01:15:31 PM
明日媽 發表於 2011-11-11 01:08 PM
你唔好係度誤導人喎~

講下笑姐..我而家都有BB抱佢地2隻野..不過好快就反轉逃走
sanny0066 2011-11-11 01:16:02 PM
明日媽 發表於 2011-11-11 01:10 PM
佢地係大瞓呀!你唔抵得咩?
好過你兩隻咁的骰,抱咗都好似無抱過咁 ...

增肥增肥食多D食多D
jinjin 2011-11-11 01:26:31 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-11 01:06 PM
哈哈哈哈哈哈哈 其實佢地有幾大份????

其實獅子兔最大係可以幾大///

如果不是什麼迷你種,一隻正正常常既獅子兔的話,只係細過賓尼少少架咋.

Dr Betty話Monie體重好標準,Monie有1.9-2kg架
sanny0066 2011-11-11 01:32:34 PM
jinjin 發表於 2011-11-11 01:26 PM
如果不是什麼迷你種,一隻正正常常既獅子兔的話,只係細過賓尼少少架咋.

Dr Betty話Monie體重好標準,Mo ...

每次見到你個頭像..我就諗起呢個公仔啦

jinjin 2011-11-11 01:36:57 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-11 01:33 PM
即係個身大約會有幾長丫

等我今晚返屋企度下先
jinjin 2011-11-11 01:37:43 PM
sanny0066 發表於 2011-11-11 01:32 PM
每次見到你個頭像..我就諗起呢個公仔啦

反而我會唸起呢個公仔喎

jinjin 2011-11-11 01:38:24 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-11 01:33 PM
即係個身大約會有幾長丫

都係俾張相你睇睇好D
呢個係ab籠   70cm x 45.5cm x 52cm
同ab三角廁所  33.5x20.3x16.5cm

明日媽 2011-11-11 02:10:10 PM
jinjin 發表於 2011-11-11 01:26 PM

Dr Betty話Monie體重好標準,Mo ...

我個BB睇落好大咁,但係都係我2.1KG喳~
明日媽 2011-11-11 02:12:36 PM
即係個身大約會有幾長丫

BB佢有1.5個階磚咁長

快速發帖