因為屋企貓砂就黎用完...又要入貨...但之前聽兔友講木粒同貓砂比較....木粒都較吸水/吸臭.....各位兔友有冇其他意見
jinjin 2011-11-18 01:42:21 PM
sanny0066 發表於 2011-11-18 10:43 AM
幫哥基媽補充下啦..minizoo 係寵物便利隔3-4個舖位

minizoo 係金魚街太興過少少樓上3樓,唐樓樓底又高,行到我無哂氣,成幢樓青BB綠色架。

R記係荃灣,路德圍,近荃灣官立中學,再過少少係荃新天地,萬景峰。
jinjin 2011-11-18 01:46:30 PM
hh0 發表於 2011-11-18 09:30 AM
真係唔知點解feline陣木味咁大, 椄受到就ok, 幾好用ga,
椄受唔到呢就用plospan啦, 效果2隻差不多 ...

接受唔到feline陣木味,可以試下 Oxbow Eco-Straw Litter 強力吸水麥草粒,我覺得仲好用,吸味仲勁過feline,吸水一樣好,又唔會好似木粒發脹得咁勁
jinjin 2011-11-18 01:49:16 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-18 10:50 AM
嘩我見r 美容全套180   有人會去做嗎

8號兔 都係$180全套,但佢竟然話會幫兔兔乾洗,我即刻對佢地無哂信心
jinjin 2011-11-18 01:50:40 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 01:48 PM
真係咁正? 用埋包木粒又試下E隻先

但係 Oxbow Eco-Straw Litter 強力吸水麥草粒,只係得20lbs,無得揀大細
jinjin 2011-11-18 01:53:27 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-18 11:10 AM
一於租個倉,買架van 流動美容院加送貨…感覺良好

墨魚爸,兔聚果日可否幫我教下MonMon,要佢俾我抱得好似墨魚皮咁乖乖呀?
jinjin 2011-11-18 02:00:02 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 01:57 PM
arm arm 上R 記網睇左 一買買咁大包 想試下都無tim ...

你叫Sanny同你夾黎試咪得囉
tungyvonnehk 2011-11-18 02:19:35 PM
jinjin 發表於 2011-11-18 01:46 PM
接受唔到feline陣木味,可以試下 Oxbow Eco-Straw Litter 強力吸水麥草粒,我覺得仲好用,吸味仲 ...

BUT~ 貴少少law $115/20lbs, =$5.75, feline $178/40lbs, =$4.45
肥墨魚 2011-11-18 03:07:03 PM 來自手機
sanny0066 2011-11-18 03:13:28 PM
jinjin 發表於 2011-11-18 01:50 PM
但係 Oxbow Eco-Straw Litter 強力吸水麥草粒,只係得20lbs,無得揀大細

請問20磅既價錢係
sanny0066 2011-11-18 03:14:10 PM
tungyvonnehk 發表於 2011-11-18 02:19 PM
BUT~ 貴少少law $115/20lbs, =$5.75, feline $178/40lbs, =$4.45

數口精既joe媽
sanny0066 2011-11-18 03:14:31 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 02:00 PM
佢唔係arm arm 買左爆大包木粒咩? 哈哈哈哈哈

我買左40磅姐..唔係好多..1個月可能已經用晒
sanny0066 2011-11-18 03:14:59 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-18 03:07 PM
冇問題…我叫墨魚皮感化下monmon

墨魚皮醫生   順便感化埋得唔得呀
tungyvonnehk 2011-11-18 03:26:31 PM
sanny0066 發表於 2011-11-18 03:14 PM
數口精既joe媽

我數學好差的~~ 會考拎到個D MISS 話估唔到~ 不過LEE D數口都係跟阿媽學~~~
sanny0066 2011-11-18 03:40:06 PM
tungyvonnehk 發表於 2011-11-18 03:26 PM
我數學好差的~~ 會考拎到個D MISS 話估唔到~ 不過LEE D數口都係跟阿媽學~~~

1磅差$1...我會選擇平個款
肥墨魚 2011-11-18 04:07:15 PM 來自手機

快速發帖